• Hoofdgerechten

Gevulde Varkenshaas op Zijn Italiaans - Recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Gevulde varkenshaas op zijn Italiaans is een heerlijk recept dat door chef-kok Anna Meyer is bedacht. Het is een eenvoudig recept dat je met weinig ingrediënten kunt maken. Het resultaat is een heerlijke Italiaanse delicatesse die je met je familie en vrienden kunt delen. Volg de stap-voor-stap instructies en geniet van deze heerlijke maaltijd.

Ingrediënten

  • 4 varkenshaasjes
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 1 theelepel gedroogde basilicum
  • 1 theelepel gedroogde tijm
  • 1 theelepel gedroogde rozemarijn
  • 1/2 theelepel zout
  • 1/4 theelepel peper
  • 1/2 kopje Italiaanse kaas, geraspt
  • 1/2 kopje gedroogde tomaten, gehakt
  • 1/4 kopje verse basilicum, gehakt
  • 1/4 kopje verse peterselie, gehakt

Instructies

Stap 1: Bereid de varkenshaasjes

Verwarm de oven voor op 350°F (175°C). Bestrijk de varkenshaasjes met olijfolie en bestrooi ze met knoflook, oregano, basilicum, tijm, rozemarijn, zout en peper. Leg de varkenshaasjes in een ovenschaal en bak ze in de oven gedurende 25 minuten.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor Gevulde Varkenshaas op Zijn Italiaans. Deze Italiaanse klassieker is een eenvoudig en smakelijk gerecht dat iedereen kan maken. Het is een perfecte maaltijd voor een avondje thuis met familie of vrienden. De varkenshaas wordt gevuld met een mengsel van kaas, knoflook, peterselie en Italiaanse kruiden. De saus is een combinatie van tomaten, witte wijn en olijfolie. Serveer de varkenshaas met een salade en rosti schotel met shoarma of mango voor een heerlijke maaltijd.

Stap 2: Voeg de ingrediënten toe

Verwijder de varkenshaasjes uit de oven en voeg de Italiaanse kaas, gedroogde tomaten, verse basilicum en verse peterselie toe. Meng alles goed en leg de varkenshaasjes terug in de ovenschaal.

Stap 3: Bak de varkenshaasjes

Bak de varkenshaasjes nog eens 10 minuten in de oven. Controleer of de varkenshaasjes gaar zijn door er met een vork in te prikken. Als de vork er gemakkelijk in gaat, zijn de varkenshaasjes gaar.

Stap 4: Serveer de varkenshaasjes

Verwijder de varkenshaasjes uit de oven en serveer ze direct. Geniet van deze heerlijke maaltijd!

italiaanse varkenshaas www.leukerecepten.nl

Tips

  • Je kunt de varkenshaasjes ook in een koekenpan bakken. Bak ze gedurende 5 minuten per kant op middelhoog vuur.
  • Je kunt de varkenshaasjes ook met andere kruiden en specerijen bereiden. Probeer bijvoorbeeld paprikapoeder, komijn of kurkuma.
  • Je kunt de varkenshaasjes ook met andere groenten en kaassoorten bereiden. Probeer bijvoorbeeld champignons, spinazie of Parmezaanse kaas.

Conclusie

Gevulde varkenshaas op zijn Italiaans is een heerlijk recept dat door chef-kok Anna Meyer is bedacht. Het is een eenvoudig recept dat je met weinig ingrediënten kunt maken. Volg de stap-voor-stap instructies en geniet van deze heerlijke Italiaanse delicatesse. Probeer ook andere kruiden en specerijen en andere groenten en kaassoorten om je maaltijd nog lekkerder te maken.

Bronnen: The Spruce Eats , All Recipes