Lactosevrije Spaghetti Carbonara met Roomsaus - Anna Meyer

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de knoflook en ui toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg de room toe en breng het geheel aan de kook. Voeg de geraspte kaas toe en roer tot de kaas is gesmolten. Voeg de spaghetti toe en roer tot de spaghetti is bedekt met de saus. Voeg de eieren toe en roer tot de eieren zijn gebonden. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de spaghetti carbonara met geraspte Parmezaanse kaas.

Lees Verder

Pizza Calzone met Tonijn - Een heerlijke Italiaanse maaltijd

Meng de bloem, bakpoeder, olijfolie en zout in een kom. Voeg het lauwe water toe en kneed het deeg tot het glad is. Verdeel het deeg in twee gelijke stukken en rol het uit tot twee ronde plakken. Leg de plakken op een met bloem bestoven bakplaat.

Coquilles met zoete aardappelpuree - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de zoete aardappels en snijd ze in kleine blokjes. Verdeel de blokjes over een ovenschaal en besprenkel met de olijfolie. Bak de zoete aardappels in de oven gedurende 25 minuten.

Andijvietaart met Gehakt - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg het gehakt toe en bak het gehakt tot het gaar is. Voeg de tomatenpuree, oregano, basilicum, peterselie, zout en peper toe en roer goed. Voeg de andijvie toe en roer goed. Laat het geheel afkoelen.

Ijskoffie met Speculoos - Een heerlijke verfrissende drank

De kooktijd voor deze ijskoffie met speculoos is ongeveer 10 minuten.

Recept voor Bolo de Bolacha door Anna Meyer

Het maken van Bolo de Bolacha is eenvoudig. Volg de onderstaande stappen om deze Portugese klassieker te maken.

Stokbrood maken: recept en tips van chef Anna Meyer

Het duurt ongeveer 2 uur om het stokbrood te maken, waarvan ongeveer 1 uur nodig is om het deeg te kneden en te laten rijzen. Daarnaast heb je nog ongeveer 30 minuten nodig om het stokbrood te bakken.

Pulled Chicken Broodjes - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de kipfilets op een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie. Bestrooi de kip met zout en peper. Bak de kip in de oven gedurende 20 minuten. Haal de kip uit de oven en laat het afkoelen.

Aardbeientaartjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de bloem, suiker, boter, eieren, bakpoeder en vanille extract in een kom. Kneed het deeg met je handen tot een glad geheel. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak.