Prosecco Cocktail met Citroen - Een Verfrissende Drank voor elke Gelegenheid

1. Begin met het maken van de suikersiroop. Voeg de suiker, het water en de citroenrasp toe aan een kleine pan en breng het aan de kook. Roer regelmatig totdat de suiker is opgelost. Laat het mengsel afkoelen.

Lees Verder

Zigeunersaus Recept - Klaar in 30 Minuten

Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook op een matig vuur gedurende 5 minuten. Voeg de paprika toe en bak nog 5 minuten mee. Voeg de tomatenpuree, paprikapoeder, tomatensap, groentebouillon, azijn, suiker, ketchup, Worcestersaus en peterselie toe. Breng het geheel aan de kook en laat het 15 minuten zachtjes koken. Breng de saus op smaak met zout en peper. Serveer de saus bij je favoriete gerecht.

Asperges met Zalm en Bieslooksaus - Een Heerlijke Recept

Begin met het schoonmaken van de asperges. Verwijder de harde stukken en was de asperges goed. Breng een pan met water aan de kook en voeg wat zout toe. Kook de asperges in het kokende water gedurende 8-10 minuten. Giet de asperges af en laat ze afkoelen.

Ovenschotel met tonijn - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de tonijn, tomatenblokjes, oregano en basilicum toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes bakken. Breng het geheel op smaak met zout en peper.

Pasta met bloemkool en spekjes - Een heerlijke maaltijd in 20 minuten

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de bloemkool in kleine roosjes en bak de spekjes in een koekenpan. Voeg de olijfolie, knoflook, paprikapoeder, oregano, zout en peper toe en bak het geheel nog een paar minuten. Voeg de bloemkool toe en bak het geheel nog 5 minuten. Voeg de gekookte pasta toe en meng alles goed door elkaar. Serveer de pasta met bloemkool en spekjes direct.

Broodpudding van Kerststol - Een heerlijk recept voor de feestdagen

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Snijd de kerststol in kleine stukjes en leg deze in een ovenschaal. Smelt de boter en giet deze over de kerststol. Klop de eieren, melk, suiker, vanille extract en kaneel in een kom tot een glad mengsel. Giet het mengsel over de kerststol en zorg ervoor dat de kerststol goed bedekt is. Bak de pudding in de oven gedurende 30 minuten. Serveer de pudding warm met een bolletje vanille ijs.

Broccolirijst met zalm - een heerlijke maaltijd in 20 minuten

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de zalm op een bakplaat en bestrijk deze met de olijfolie. Bestrooi de zalm met de knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper. Bak de zalm in de oven gedurende 10 minuten.

Poffertjes maken volgens het recept van Anna Meyer

Het maken van Poffertjes duurt ongeveer 20 minuten. Je hebt ongeveer 10 minuten nodig om de ingrediënten te mengen en 10 minuten om de Poffertjes te bakken.

Riverkreeftjes Voorgerecht met Mango Chutney door Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de mango's en snijd ze in kleine stukjes. Verwarm de olijfolie in een pan en voeg de mango toe. Voeg de koriander, gemberpoeder, kurkuma, sesamzaad, suiker, azijn, zout en chilipeper toe en roer goed door. Laat het mengsel 5 minuten koken. Voeg de riverkreeftjes toe en roer goed door. Bak de riverkreeftjes in de oven gedurende 10 minuten. Serveer de riverkreeftjes met de mango chutney als voorgerecht.