• Voorgerechten

Riverkreeftjes Voorgerecht met Mango Chutney door Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Als je op zoek bent naar een heerlijk voorgerecht, dan is deze riverkreeftjes met mango chutney een perfecte keuze. De combinatie van de zoete mango chutney met de zoute riverkreeftjes is een perfecte match. Deze smaakvolle combinatie is gemaakt door chef Anna Meyer en is een echte aanrader!

Riverkreeftjes voorgerecht met mangochutney

Ingrediënten

  • 500 gram riverkreeftjes
  • 2 mango's
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels koriander
  • 2 eetlepels gemberpoeder
  • 2 eetlepels kurkuma
  • 2 eetlepels sesamzaad
  • 2 eetlepels suiker
  • 2 eetlepels azijn
  • 2 eetlepels zout
  • 2 eetlepels chilipeper

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de mango's en snijd ze in kleine stukjes. Verwarm de olijfolie in een pan en voeg de mango toe. Voeg de koriander, gemberpoeder, kurkuma, sesamzaad, suiker, azijn, zout en chilipeper toe en roer goed door. Laat het mengsel 5 minuten koken. Voeg de riverkreeftjes toe en roer goed door. Bak de riverkreeftjes in de oven gedurende 10 minuten. Serveer de riverkreeftjes met de mango chutney als voorgerecht.

Anna Meyer heeft een heerlijk voorgerecht gemaakt met Riverkreeftjes en Mango Chutney. Deze combinatie is een ware smaaksensatie! De sappige mango chutney geeft de kreeftjes een heerlijke zoete smaak. Probeer het zelf en maak deze heerlijke voorgerecht!

Wil je nog meer lekkere gerechten maken? Probeer dan ook eens pannenkoeken met appel bakken of citroen cake met lemon curd .

Kooktijd

De totale kooktijd voor dit voorgerecht is ongeveer 15 minuten.

Kooktips

  • Gebruik verse riverkreeftjes voor het beste resultaat.
  • Voeg wat extra chilipeper toe als je het gerecht pittiger wilt maken.
  • Gebruik verse koriander voor een extra smaakvolle chutney.

Probeer deze heerlijke riverkreeftjes voorgerecht met mango chutney, gemaakt door chef Anna Meyer. Een perfecte combinatie van smaken die je zeker zal verrassen! Als je op zoek bent naar een lekker voorgerecht, dan is dit een perfecte keuze. Vergeet niet om de kooktips te volgen voor het beste resultaat.

Met deze schema markup kunnen zoekmachines de informatie over dit recept beter begrijpen en indexeren. Dit zorgt ervoor dat je recept beter gevonden wordt in zoekmachines.

Conclusie

Deze riverkreeftjes voorgerecht met mango chutney is een heerlijk gerecht dat gemaakt is door chef Anna Meyer. De combinatie van de zoete mango chutney met de zoute riverkreeftjes is een perfecte match. Probeer deze smaakvolle combinatie en verras je gasten met deze heerlijke maaltijd!

Voor meer informatie over het koken van riverkreeftjes, bekijk deze website of deze recepten .