• Hapjes en snacks

Gebakken Brie in Bladerdeeg - Een Heerlijke Snack

Ingrediëntcalculator

Gebakken brie in bladerdeeg is een heerlijke snack die je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een lekkere en gezonde snack die je binnen een korte tijd klaar hebt. In dit artikel geven we je stap-voor-stap instructies voor het maken van deze overheerlijke snack.

Gebakken brie in bladerdeeg

Ingrediënten

  • 1 blikje bladerdeeg
  • 1 blokje brie
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel honing
  • 1 eetlepel sesamzaadjes
  • 1 eetlepel pijnboompitten
  • 1 eetlepel gedroogde oregano
  • 1 eetlepel gedroogde basilicum
  • 1 eetlepel gedroogde tijm
  • 1 eetlepel gedroogde rozemarijn
  • 1 eetlepel gedroogde salie
  • 1 eetlepel gedroogde peterselie
  • 1 eetlepel gedroogde knoflook
  • 1 eetlepel gedroogde ui
  • 1 eetlepel gedroogde paprika
  • 1 eetlepel gedroogde chilipeper
  • 1 eetlepel gedroogde komijn
  • 1 eetlepel gedroogde koriander
  • 1 eetlepel gedroogde kurkuma
  • 1 eetlepel gedroogde gember
  • 1 eetlepel gedroogde kaneel
  • 1 eetlepel gedroogde nootmuskaat
  • 1 eetlepel gedroogde peper
  • 1 eetlepel zout

Instructies

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Rol het bladerdeeg uit op een met bloem bestoven werkvlak. Snijd de brie in kleine blokjes en verdeel deze over het bladerdeeg. Bestrijk de brie met de olijfolie en strooi de kruiden erover. Bestrijk de bovenkant van het bladerdeeg met de honing. Bak de gebakken brie in de oven gedurende 15-20 minuten totdat het bladerdeeg goudbruin is. Serveer de gebakken brie warm met wat extra kruiden en olijfolie.

Gebakken Brie in Bladerdeeg is een heerlijke snack die je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een lekker en gezond alternatief voor chips en andere snacks. Het is een perfecte snack voor bij de borrel of als tussendoortje. Het is ook een leuke manier om je gasten te verrassen met een lekkere snack.

Gebakken Brie in Bladerdeeg is eenvoudig te maken en je hebt maar een paar ingrediënten nodig. Je kunt de brie ook combineren met andere ingrediënten zoals marokkaanse couscous met pompoen of wat is lekker met honing . Probeer het eens en je zult versteld staan van de heerlijke smaak!

Tips

  • Gebruik vers bladerdeeg voor het beste resultaat.
  • Vervang de olijfolie door een andere olie naar keuze.
  • Vervang de kruiden naar keuze.
  • Voeg wat extra kruiden toe aan de bovenkant van de gebakken brie.

Conclusie

Gebakken brie in bladerdeeg is een heerlijke snack die je gemakkelijk thuis kunt maken. Volg de stap-voor-stap instructies en geniet van deze overheerlijke snack. Vergeet niet om de tips te volgen voor het beste resultaat.

Gebakken brie in bladerdeeg

Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok.