Hartige krans met gehakt - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak hierin de ui en knoflook aan. Voeg het gehakt toe en bak het gehakt rul. Voeg de kruiden, tomatenpuree, Worcestersaus, mosterd, azijn, suiker, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar. Voeg de tomatenblokjes, maïs, kidneybonen en champignons toe en roer alles goed door elkaar. Laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

Lees Verder

Boerenkool Curry - Een heerlijke Indiase maaltijd met boerenkool

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook ongeveer 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de kurkuma, komijnpoeder, garam masala en chili poeder toe en bak nog een minuutje mee.

Tagliata van Entrecote - Een heerlijke Italiaanse klassieker

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de entrecotes op een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie. Bestrooi ze met zout en peper. Bak de entrecotes in de oven gedurende 15-20 minuten, afhankelijk van de dikte van de steaks. Haal de entrecotes uit de oven en laat ze 5 minuten rusten.

Venkelsoep Recept - Klaar in 30 Minuten

De totale kooktijd voor dit venkelsoep recept is ongeveer 30 minuten.

Plaattaart met zoete aardappel - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de zoete aardappelen en snijd ze in dunne plakjes. Leg de plakjes op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bestrooi met komijnpoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder, zout en peper. Bak de plakjes zoete aardappel in de oven gedurende 20 minuten.

Gevulde pompoen uit de oven - een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Halveer de pompoen en verwijder de zaadjes. Bestrijk de binnenkant van de pompoen met olijfolie en bestrooi met zout en peper. Leg de pompoen in een ovenschaal en zet in de oven voor 30 minuten.

Caprese Burger Recept - Maak deze heerlijke burger in 20 minuten

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Bak de hamburgers in de oven gedurende 10 minuten. Verwarm ondertussen de olijfolie in een koekenpan en voeg de tomaten, basilicum, balsamicoazijn, zout en peper toe. Laat het geheel 5 minuten koken. Verwarm ondertussen de mayonaise in een kleine kom.

Broodje Gezond Maken - Een Recept van Anna Meyer

Het duurt ongeveer 10 minuten om deze broodjes gezond te maken.

Courgette Feta Balletjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Meng de geraspte courgette, feta, eieren, bloem, peterselie, olijfolie, zout en peper in een kom. Roer alles goed door elkaar. Maak met je handen balletjes van het mengsel en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de balletjes in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat ze goudbruin zijn. Serveer de courgette feta balletjes warm.