Vol au vent recepten

15 Opslaan
Vol au vent

Vol au vent

Vul elk bladerdeeggebakje met vol au vent. Laat de saus kort opkoken en kruid af met peper, zout en citroensap
1 Opslaan
Vol au vent

Vol au vent

Doe de melk en de room bij de bouillon en laat inkoken (of bind met sausbinder. Schep de balletjes, champignons en kip voorzichtig door de saus
0 Opslaan
Vol au vent met groene groentjes: Kip. Erwten. Rijst.

Vol au vent met groene groentjes: Kip. Erwten. Rijst.

Wie lust geen heerlijke vol-au-vent. Kook de rijst volgens aangegeven op de verpakking. Een roux is een binding voor je saus op basis van boter en bloem
2 Opslaan
Tofu au vent (mét balletjes)

Tofu au vent (mét balletjes)

Zo werden goulash, stoverij, vol au vent, chili con carne, coq au vin en ga zo maar door grondig herwerkt tot ze een volwaardig veggie kleedje hadden want smaken moest het uiteraard
3 Opslaan
Vol-au-vent

Vol-au-vent

Deze superlekkere vol-au-vent of Koninginnenhapje is een echt topgerecht. Voor de saus. Het vel en de beenderen geven die extra smaak Haal de balletjes door de bloem zodat ze meer aan elkaar blijven plakken Kook de balletjes apart in het kookvocht, zodat ze gekookt bij de roux komen De eitjes en de melk er achteraf bijvoegen zorgt voor een vol au vent die meer gebonden is
2 Opslaan
Vol-au-vent

Vol-au-vent

Een overheerlijke vol-au-vent met sappige stukjes kip, balletjes en champignons in een romige sausje
1 Opslaan
Adresje: REVUE

Adresje: REVUE

” Mij werd de vol au vent van het huis met kalfszwezeriken voorgeschoteld. Eenmaal binnen zijn we verrast door het warme, beetje eclectische maar toch stijlvolle interieur
0 Opslaan
Reizen: Glutenvrij in Maleisië

Reizen: Glutenvrij in Maleisië

Heel de straat zat vol met eettentjes waar ze allemaal op dezelfde manier reageerden als de eerste restauranteigenaar
19 Opslaan
Kippenragout (vol au vent)

Kippenragout (vol au vent)

Vol au vent. Serveer met een bladerdeegkoekje (in de volksmond. Doe zo verder tot je de hoeveelheid saus hebt die je wil
11 Opslaan
Vol au vent - Hof van Cleve Style

Vol au vent - Hof van Cleve Style

Voeg de ui, look, tijm en laurier toe en bevochtig met kippenbouillon. blaadjes laurier. Leg de kalfszwezeriken 12 uur in gezouten water
6 Opslaan
Kippenragout (vol au vent) in Madeirasaus

Kippenragout (vol au vent) in Madeirasaus

Vol au vent. Doe zo verder tot je de hoeveelheid saus hebt die je wil. Dit is nu kippenbouillon die je kan invriezen voor een volgende keer dat je vol au vent wil maken, of je kan de soep verder afwerken tot kippensoep
3 Opslaan
Vol au vent

Vol au vent

Voeg er de ingekookte bouillon bij en laat op zacht vuur tot een gladde saus indikken. Doe de laurierblaadjes, de 2 bouillonblokjes Knorr Original Kip, de groenten en de peterselie erbij
3 Opslaan
Vol au vent

Vol au vent

Na voldoende lang roeren, bekom je een gebonden maar voldoende lopende saus. Start de bereiding van de saus met een roux
0 Opslaan
Vol au Vent met Kippenragout

Vol au Vent met Kippenragout

Een vol au vent is een heel traditioneel voorgerecht voor kerst. Ik ben hier achter de schermen natuurlijk al een tijdje mee bezig, als je mij op Pinterest volgt, heb je al regelmatig kerstige foto’s en rendieren voorbij zien komen
0 Opslaan
Vol au vent op zen vlaams

Vol au vent op zen vlaams

Vul de pasteitjes met de vol au vent en schik het teveel rond de pasteitjes. Zet het vuur zachter, doe het kippenvlees bij de kippenbouillon en bind de saus met de beurre manié
14 Opslaan
Vol-au-vent, de klassieker

Vol-au-vent, de klassieker

Maak de vol au vent. Laat de saus kort opkoken en kruid af met peper, zout en citroensap. Vul elk bladerdeeggebakje met vol au vent
10 Opslaan
Kippensoep op grootmoeders wijze

Kippensoep op grootmoeders wijze

Deze soep werd door mijn oma altijd gemaakt wanneer ze vol au vent maakte. (recept daarvan volgt zaterdag)
6 Opslaan
Bladerdeegtaartje gevuld met banketbakkersroom

Bladerdeegtaartje gevuld met banketbakkersroom

Voor de taartjes kan je ook een hoofgerechtje van maken door bijvoorbeeld het taartje te serveren met champignonsaus samen met frietjes of aardappelpuree (Vol au vent noemen wij dit hier in België)