Koolsalade met Appel - Een Heerlijke Salade Recept

Kooktijd: 20 minuten

Lees Verder

Komkommersalade met Appel - Een heerlijke salade in 15 minuten

1. Schil de komkommers en snijd ze in dunne plakjes. Snijd de appel in dunne plakjes.

Ovenschotel met Gehakt en Brood - Een Heerlijke Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak hierin het gehakt rul. Voeg de ui, knoflook, tomatenpuree, paprikapoeder, oregano, tijm, zout en peper toe en bak nog een paar minuten mee. Voeg de kippenbouillon toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

Gevulde Aardappels Bolognese - Een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de aardappels en kook ze in een pan met water gedurende 15 minuten. Giet het water af en laat de aardappels afkoelen. Snijd de aardappels in de lengte doormidden en hol ze uit met een lepel. Bewaar het aardappelvlees voor later.

Meloen met ham hapje - Een heerlijk recept van Anna Meyer

1. Snijd de meloen in kleine stukjes en leg deze op een bord.

Wraps met krokante vis - Een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Bak de krokante vis in de oven gedurende 15 minuten. Verwarm ondertussen de wraps in een pan. Bak de ui in een koekenpan met de olijfolie. Voeg de tomatenblokjes toe en bak nog een paar minuten. Meng de mayonaise, ketchup, mosterd en peper en zout in een kom. Haal de vis uit de oven en laat afkoelen. Verdeel de ui en tomaten over de wraps. Voeg de vis toe en bestrijk met het mayonaise-mengsel. Rol de wraps op en serveer.

Kruidenboter maken: recept en tips van chef Anna Meyer

Om kruidenboter te maken heb je de volgende ingrediënten nodig:

Poké Bowl recept van Anna Meyer

Kook de sushi rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de rijst afkoelen voordat je verder gaat.

Open Lasagne met Spinazie - Een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de spinazie toe en laat deze slinken. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de peterselie en basilicum toe en roer goed door.