Bruschetta's met carpaccio - een heerlijke Italiaanse snack

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de sneetjes witbrood op een bakplaat en bak ze in de oven gedurende 10 minuten. Haal de sneetjes uit de oven en laat ze afkoelen.

Lees Verder

Bier Pannenkoeken met Bacon - Recept van Anna Meyer

Meng de bloem, eieren, bier, bakpoeder, zout en suiker in een grote kom. Roer totdat alles goed gemengd is. Voeg de geraspte kaas en de bacon toe en roer totdat alles goed gemengd is.

Coquilles met zoete aardappelpuree - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de zoete aardappels en snijd ze in kleine blokjes. Verdeel de blokjes over een ovenschaal en besprenkel met de olijfolie. Bak de zoete aardappels in de oven gedurende 25 minuten.

Bloemkool Broccoli Curry - Een heerlijke Indiase maaltijd

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de bloemkool en broccoli in kleine stukjes. Snipper de uien en knoflook. Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de uien en knoflook toe. Bak de uien en knoflook tot ze glazig zijn. Voeg de kruiden toe en bak nog een paar minuten mee. Voeg de bloemkool en broccoli toe en bak nog een paar minuten mee. Voeg de kokosmelk toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken. Voeg eventueel nog wat zout toe naar smaak.

Zelfgemaakte Boontjes Sajoer - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de olie in een grote pan en voeg de uien toe. Bak de uien op middelhoog vuur tot ze glazig zijn. Voeg de knoflook toe en bak nog een paar minuten. Voeg de tomatenpuree toe en bak nog een paar minuten. Voeg de komijnpoeder, kurkuma, chilipoeder, zout en peper toe en roer goed door.

Oranje Cakejes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de bloem, suiker, bakpoeder, kaneel en zout in een kom. Voeg de eieren, melk, zonnebloemolie, vanille-extract en oranjebloesemwater toe en mix alles goed door elkaar. Vet een bakvorm in met wat boter en giet het beslag in de vorm. Bak de cakejes in de oven gedurende 25-30 minuten. Laat de cakejes afkoelen voordat je ze serveert.

Stamppot met paprika - een heerlijke winterse maaltijd

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de aardappelen en snijd ze in kleine stukjes. Snijd de paprika's, ui en knoflook in kleine stukjes. Verdeel de aardappelen, paprika's, ui en knoflook over een ovenschaal. Voeg de olijfolie, paprikapoeder, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar.

Proteïne Pannenkoeken Recept van Anna Meyer

Kooktijd: 15 minuten

Passievrucht Cheesecake Recept - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een springvorm van 24 cm in met boter.