• Hoofdgerechten

Romige Spinazie Wraps - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

De romige spinazie wraps van Anna Meyer zijn een heerlijk en eenvoudig recept dat je in slechts 20 minuten klaar hebt. De wraps zijn gevuld met een romige spinazie-kaassaus en geserveerd met een frisse salade. Een perfecte maaltijd voor een drukke dag!

Romige spinazie wraps

Ingrediënten

  • 4 wraps
  • 200 gram spinazie
  • 200 gram geraspte kaas
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel oregano
  • 1 theelepel basilicum
  • 1 theelepel zout
  • 1/2 theelepel peper
  • 1/2 kop melk
  • 1/2 kop crème fraîche
  • 1/2 kop geraspte Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

Kooktijd: 20 minuten

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor Romige Spinazie Wraps. Deze wraps zijn een perfecte lunch of avondmaaltijd. Ze zijn gemaakt met spinazie, kaas, ui, knoflook en een heerlijke romige saus. Je kunt de wraps ook serveren met italiaanse pasta rode saus of club sandwich kip truffelmayonaise .

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
  3. Voeg de knoflook, paprikapoeder, oregano, basilicum, zout en peper toe en bak 1 minuut.
  4. Voeg de spinazie toe en bak 2-3 minuten, of tot de spinazie is geslonken.
  5. Voeg de melk, crème fraîche en kaas toe en kook 5 minuten, of tot de saus is ingedikt.
  6. Leg de wraps op een bakplaat en verdeel de saus erover.
  7. Bak 10-12 minuten, of tot de wraps goudbruin zijn.
  8. Serveer met een frisse salade.

Tips

  • Vervang de spinazie door andere groenten zoals broccoli, bloemkool of courgette.
  • Vervang de geraspte kaas door feta of geitenkaas.
  • Voeg wat geroosterde pijnboompitten toe voor extra crunch.

Conclusie

De romige spinazie wraps van Anna Meyer zijn een heerlijk en eenvoudig recept dat je in slechts 20 minuten klaar hebt. De wraps zijn gevuld met een romige spinazie-kaassaus en geserveerd met een frisse salade. Probeer het recept vandaag nog en geniet van de heerlijke smaak!

Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok. Voor meer informatie over haar recepten, bezoek haar website.