• Bakrecepten

Appel-notentaart - Een heerlijke taart met een twist

Ingrediëntcalculator

Appel-notentaart is een heerlijke taart met een twist. Deze taart is gemakkelijk te maken en heeft een heerlijke smaak. Volg de stappen van chef Anna Meyer en geniet van deze heerlijke taart.

Appel-notentaart

Ingrediënten

  • 200 gram bloem
  • 100 gram suiker
  • 100 gram boter
  • 2 eieren
  • 2 appels
  • 50 gram noten
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 1 theelepel vanille extract

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de bloem, suiker, boter, eieren, bakpoeder en vanille extract in een kom. Roer het mengsel goed door elkaar. Schil de appels en snijd ze in kleine stukjes. Voeg de appelstukjes en de noten toe aan het mengsel en roer alles goed door elkaar. Vet een taartvorm in met boter en giet het mengsel in de vorm. Bak de taart in de oven gedurende 30 minuten. Laat de taart afkoelen en serveer.

Appel-notentaart is een heerlijke taart met een twist. Deze taart is gemaakt met appelmoes, noten en kaneel. Het is een heerlijke combinatie van zoet en knapperig. De taart is perfect als dessert of als tussendoortje. Probeer ook eens brownie in een mok of turkse pilav met kip als je iets anders wilt proberen.

Tips van chef Anna Meyer

  • Gebruik versgeperste appelsap in plaats van water om het deeg te binden.
  • Voeg wat kaneel toe aan het deeg voor een extra smaak.
  • Gebruik versgehakte noten in plaats van gedroogde noten.

Met deze tips van chef Anna Meyer kun je een heerlijke appel-notentaart maken. Probeer het zelf en geniet van deze heerlijke taart met een twist.

Conclusie

Appel-notentaart is een heerlijke taart met een twist. Deze taart is gemakkelijk te maken en heeft een heerlijke smaak. Volg de stappen van chef Anna Meyer en geniet van deze heerlijke taart. Probeer het zelf en geniet van deze heerlijke taart met een twist.

appel notentaart

Voor meer informatie over het maken van taarten, bezoek taarten.nl of Chefkoch.de .