Moederdag Ontbijt Bowl - Een Verrassend Ontbijt voor Moederdag

Deze Moederdag Ontbijt Bowl is een combinatie van verschillende ingrediënten die samen een heerlijk ontbijt maken. De bowl bestaat uit havermout, yoghurt, vers fruit, noten en zaden. De ingrediënten zijn gezond en voedzaam en zorgen ervoor dat je moeder de dag goed begint.

Lees Verder

Hete Bliksem Recept - Klaar in 30 Minuten

Begin met het schillen en koken van de aardappelen. Kook de aardappelen in gezouten water tot ze gaar zijn. Giet de aardappelen af en laat ze afkoelen.

Quesadilla met Kip - Een Heerlijke Mexicaanse Maaltijd

Meng de olijfolie, paprikapoeder, knoflookpoeder, komijnpoeder, chilipoeder, zout en peper in een kom. Voeg de kip toe en meng goed. Laat de kip minstens 30 minuten marineren.

Aardbeien Coupe - Een heerlijke dessert recept van Anna Meyer

De kooktijd voor deze aardbeien coupe is 15 minuten.

Aspergemousse in een glaasje - recept van Anna Meyer

Stap 1: Kook de asperges in ruim kokend water met wat zout gedurende 10 minuten. Giet af en laat afkoelen.

Mini Pesto Broodjes - Een Heerlijke Snack voor elke Gelegenheid

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Rol het bladerdeeg uit en snijd het in kleine stukjes. Leg de stukjes op een bakplaat en bestrijk ze met de pesto. Bestrooi de stukjes met de geraspte kaas. Klop het ei los en bestrijk de stukjes met het ei. Bak de broodjes in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat ze goudbruin zijn.

Banoffee Taart Recept - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Verkruimel de digestive koekjes en voeg de gesmolten boter toe. Meng de ingrediënten goed en druk het mengsel in een taartvorm. Bak de bodem in de oven gedurende 10 minuten. Laat de bodem afkoelen voordat je verder gaat.

Recept voor Spanakopita van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

Varkenshaas met Spek en Appel - Een Heerlijke Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd het spek in kleine stukjes en bak het in een koekenpan. Voeg de olijfolie toe en bak het spek tot het knapperig is. Haal het spek uit de pan en zet het apart.