Hartige Eclairs met Zalm - Een Heerlijk Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Doe de bloem en de boter in een kom en kneed het tot een glad deeg. Voeg de eieren toe en kneed het deeg nogmaals. Voeg de melk toe en kneed het deeg tot een glad geheel. Rol het deeg uit en snijd er 12 stukken van. Leg de stukken op een bakplaat en bak ze in de oven gedurende 20 minuten. Laat de eclairs afkoelen.

Lees Verder

Croutons maken: 3 varianten van Anna Meyer

Deze knoflookcroutons zijn heerlijk knapperig en hebben een heerlijke smaak. Ze zijn perfect als toevoeging aan salades, soepen en andere gerechten.

Gezonde Carrot Cake Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een cakevorm in met wat olijfolie. Meng in een kom de geraspte wortelen, volkorenmeel, eieren, olijfolie, honing, bakpoeder, kaneel, nootmuskaat en zout. Roer alles goed door elkaar. Giet het beslag in de cakevorm en bak de cake in ongeveer 40 minuten gaar. Laat de cake afkoelen en geniet ervan!

Knoflooksaus Recept - Maak heerlijke knoflooksaus in slechts 15 minuten

Het kost ongeveer 15 minuten om de knoflooksaus te maken.

Hoe maak je Nigiri Sushi met Anna Meyer

Giet de rijst in een pan en voeg het water toe. Breng het mengsel aan de kook en laat het 10 minuten koken. Voeg vervolgens de rijstazijn, suiker en zout toe en roer het mengsel goed door. Laat de rijst nog 5 minuten koken en voeg dan de sesamolie toe. Roer het mengsel goed door en laat het nog 5 minuten koken. Haal de pan van het vuur en laat de rijst afkoelen.

Taco's met Kip - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de kipfilet in kleine blokjes en leg deze op een bakplaat. Voeg de komijnpoeder, paprikapoeder, chilipoeder, oregano, korianderpoeder, cayennepeper, suiker en zout toe en meng alles goed door elkaar. Voeg de olijfolie toe en meng alles nogmaals goed door elkaar. Bak de kip in de oven gedurende 20 minuten.

Valentijn Cupcakes met Jam - Een heerlijk recept voor de liefde

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng in een kom de bloem, suiker, eieren, melk, zonnebloemolie, vanillesuiker en bakpoeder. Mix alles goed door elkaar tot een glad beslag. Verdeel het beslag over 12 cupcakevormpjes en bak de cupcakes in de oven gedurende 20 minuten. Laat de cupcakes afkoelen.

Andijviesoep met rookworst - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes. Schil de uien en snijd ze in kleine stukjes. Snijd de andijvie in dunne plakjes. Verwarm de olijfolie in een grote pan en fruit hierin de uien en knoflook. Voeg de aardappelen, laurierblaadjes en andijvie toe en bak dit nog een paar minuten. Voeg vervolgens de bouillonblokjes toe en voeg water toe totdat de groenten net onder staan. Breng het geheel aan de kook en laat het ongeveer 20 minuten zachtjes koken. Voeg de rookworst toe en laat de soep nog 10 minuten koken. Breng de soep op smaak met zout en peper. Serveer de soep met wat brood.

Millionaire's Shortbread - Een recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Smelt de boter in een steelpan en voeg de bloem en suiker toe. Roer het mengsel goed door elkaar en verdeel het over een bakplaat. Bak het biscuitlaagje in de oven gedurende 20 minuten. Laat het biscuitlaagje afkoelen.