Quinoa met krokante kip - Een heerlijke maaltijd in slechts 30 minuten!

Stap 1: Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de quinoa afkoelen.

Lees Verder

Heerlijke Bruschetta met Rode Biet en Geitenkaas

Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de rode bieten en snijd ze in kleine blokjes. Doe de blokjes in een ovenschaal en voeg de olijfolie, knoflook, balsamicoazijn, honing, mosterd en tijm toe. Roer alles goed door elkaar en zet de schaal in de oven. Bak de rode bieten in ongeveer 20 minuten gaar.

Tony Chocolonely Karamel Zeezout Mousse - Een heerlijke traktatie!

Begin met het smelten van de Tony Chocolonely Karamel Zeezout in een kom boven een pan met kokend water. Roer de chocolade regelmatig totdat deze volledig gesmolten is. Laat de chocolade afkoelen.

Gehaktballen Recept - Makkelijk en Lekker!

Het gehele recept duurt ongeveer 30 minuten, waarvan 15 minuten in de oven.

Gehaktbrood - Een heerlijk recept voor een klassiek gerecht

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng in een kom het gehakt, de eieren, de ui, de knoflook, de peterselie, het paneermeel, het zout en de peper. Kneed het geheel goed door elkaar. Voeg de olijfolie toe en kneed het geheel nogmaals goed door elkaar.

Nasi met Pittige Garnalen - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Oosterse Gehaktballetjes met Ketjapsaus - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Meng in een kom het gehakt, de ui, knoflook, ketjap, sambal, gemberpoeder, komijnpoeder, korianderpoeder, paprikapoeder en zout. Kneed het gehaktmengsel goed door elkaar. Maak vervolgens kleine balletjes van het gehaktmengsel en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de balletjes in de oven gedurende 20 minuten.

Paddenstoelen Truffelsoep - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de olijfolie en truffelolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de uien en knoflook toe en bak tot de uien zacht zijn. Voeg de paddenstoelen toe en bak nog 5 minuten. Voeg de kippenbouillon toe en breng aan de kook. Laat het 15 minuten koken. Voeg de room toe en laat nog 5 minuten koken. Voeg de peterselie toe en breng op smaak met zout en peper. Serveer de soep met wat extra truffelolie en peterselie.

Warme Kersen met Kaneelijs - Een Heerlijk Recept

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Was de kersen en verwijder de steeltjes. Doe de kersen in een ovenschaal en strooi er de suiker en kaneel over. Smelt de boter en giet het over de kersen. Rooster de kersen in de oven gedurende 15 minuten. Serveer de warme kersen met een bolletje kaneelijs.