• Nagerechten

Tony Chocolonely Karamel Zeezout Mousse - Een heerlijke traktatie!

Ingrediëntcalculator

De Tony Chocolonely Karamel Zeezout Mousse is een heerlijke traktatie die je gemakkelijk thuis kunt maken. Deze mousse is een perfecte combinatie van zoete karamel en zoutige zeezout. Deze traktatie is gemaakt door de Nederlandse chef Anna Meyer en is een echte aanrader!

Tony chocolonely karamel zeezout mousse

Ingrediënten

  • 200 gram Tony Chocolonely Karamel Zeezout
  • 200 ml slagroom
  • 2 eetlepels suiker
  • 2 eetlepels vanille extract
  • 1 theelepel zeezout

Bereidingswijze

Begin met het smelten van de Tony Chocolonely Karamel Zeezout in een kom boven een pan met kokend water. Roer de chocolade regelmatig totdat deze volledig gesmolten is. Laat de chocolade afkoelen.

Tony Chocolonely Karamel Zeezout Mousse is een heerlijke traktatie! Deze mousse is gemaakt met de beste ingrediënten, waaronder melkchocolade, karamel en zeezout. De combinatie van deze smaken maakt deze mousse een heerlijke traktatie. Probeer het zelf en geniet van deze heerlijke traktatie!

Als je op zoek bent naar een andere heerlijke traktatie, probeer dan eens tomaten carpaccio met burrata of welke aardappelen voor bbq . Geniet van deze heerlijke traktaties!

Klop de slagroom met de suiker en het vanille extract totdat het stijf is. Voeg het zeezout toe en klop nog een paar minuten. Voeg de afgekoelde chocolade toe en klop nog een paar minuten totdat alles goed gemengd is.

Giet de mousse in een kom en zet deze in de koelkast. Laat de mousse minstens 4 uur opstijven. Serveer de mousse met wat extra Tony Chocolonely Karamel Zeezout eroverheen.

Kooktips

  • Gebruik voor deze mousse alleen de beste kwaliteit chocolade.
  • Voeg wat extra zeezout toe als je van een sterkere zoutige smaak houdt.
  • Je kunt de mousse ook in kleine glaasjes serveren.

De Tony Chocolonely Karamel Zeezout Mousse is een heerlijke traktatie die je gemakkelijk thuis kunt maken. Deze mousse is een perfecte combinatie van zoete karamel en zoutige zeezout. Probeer deze traktatie vandaag nog en geniet van de heerlijke smaak!

tonys-mousse

Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef.