Panzanella salade met komkommer - recept van Anna Meyer

Begin met het wassen en snijden van de ingrediënten. Snijd de komkommer en tomaten in blokjes en de ui in ringen. Hak de basilicum fijn.

Lees Verder

Salade met peer en walnoot - recept van Anna Meyer

Kooktijd: 15 minuten

Tofu Spiesjes met Groenten - Een Heerlijk Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de tofu in blokjes en leg deze op een bakplaat. Bak de tofu in de oven voor ongeveer 15 minuten.

Aardappel Courgette Koekjes - Een Heerlijk Recept

Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit. Meng alle ingrediënten in een grote kom. Roer goed totdat alles goed gemengd is. Neem een kleine hoeveelheid van het mengsel en vorm er kleine koekjes van. Leg de koekjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de koekjes gedurende 15-20 minuten of totdat ze goudbruin zijn. Laat de koekjes afkoelen voordat je ze serveert.

Heerlijke Bounty Cupcakes - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de bloem, suiker, eieren, boter, bakpoeder, melk en vanille extract in een kom. Mix het geheel met een mixer tot een glad beslag. Verdeel het beslag over 12 cupcake vormpjes en bak de cupcakes in de oven gedurende 20 minuten. Laat de cupcakes afkoelen.

Vlaflip met Fruit - Een Heerlijke Nederlandse Traktatie

Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit. Vet een ovenschaal in met boter of olie.

Toast met Zalm en Avocado Spread - Een Heerlijke Recept

Begin met het maken van de avocado spread. Schil de avocado en verwijder de pit. Doe de avocado in een kom en voeg het citroensap, de olijfolie, het knoflookpoeder, het zout en de peper toe. Meng alles goed met een vork totdat je een gladde spread hebt. Zet de spread opzij.

Gegratineerde Gnocchi Ovenschotel - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Deze gegratineerde gnocchi ovenschotel is gemaakt door de Nederlandse chef-kok Anna Meyer. Anna is een gepassioneerde kok die al jarenlang heerlijke recepten maakt. Met deze gegratineerde gnocchi ovenschotel heeft ze een heerlijk recept gemaakt dat iedereen kan maken.

Grieks Pannetje met Pitabrood, Feta en Tzatziki - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de ui, knoflook, paprika, courgette en feta in kleine stukjes. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en voeg de ui toe. Bak de ui gedurende 5 minuten. Voeg vervolgens de knoflook, paprika, courgette en feta toe en bak nog 5 minuten. Voeg de tomatenblokjes en oregano toe en laat het geheel nog 5 minuten bakken.