Gezonde Kruiden Roomkaas - Een Recept van Anna Meyer

De kooktijd voor deze gezonde kruidenroomkaas is minstens 1 uur.

Lees Verder

Courgette Rolletjes met Zalm - Een Heerlijk Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de courgettes in dunne plakken. Leg de plakken op een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie. Bak de plakken in de oven gedurende 10 minuten. Laat de plakken afkoelen.

Maak je eigen BBQ-kruidenmix met droge kruiden

De eerste stap bij het maken van je eigen kruidenmix is het kiezen van de juiste kruiden. Er zijn veel verschillende kruiden die je kunt gebruiken, dus je moet eerst beslissen welke kruiden je wilt gebruiken. Als je een kruidenmix wilt maken die specifiek is voor BBQ, dan kun je kruiden zoals paprika, knoflook, ui, komijn, koriander, oregano, tijm en zeezout gebruiken. Als je een meer pittige kruidenmix wilt maken, dan kun je ook chilipepers of cayennepeper toevoegen.

Vegan Spaghetti Bolognese - Een heerlijke maaltijd met Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olijfolie in een grote pan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de tomatenblokjes, kidneybonen, oregano, basilicum, zout en peper toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken. Voeg de gekookte spaghetti toe en roer alles goed door elkaar. Verdeel het geheel over een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak de spaghetti bolognese in 20 minuten gaar. Serveer de spaghetti bolognese met wat extra basilicum en oregano.

Vegan Moussaka - Een heerlijke Griekse klassieker

Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en fruit de ui en knoflook aan. Voeg de aubergine en courgette toe en bak 5 minuten. Voeg de tomatenpuree, tomatenblokjes, oregano, basilicum en paprikapoeder toe en bak nog 5 minuten. Voeg de kikkererwten, sojavleesvervanger en kaas toe en bak nog 5 minuten. Breng op smaak met zout en peper.

Gnocchi met Pesto en Courgette - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Breng een pan met water en wat zout aan de kook. Voeg de gnocchi toe en kook deze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de gnocchi af en zet deze apart.

Bami Goreng recept - Klaar in 20 minuten

Kook de bami volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olie in een wok of grote koekenpan. Voeg de ui, knoflook, ketjap manis, sambal oelek, sojasaus, suiker, gember, sesamolie, gedroogde garnalen en gebakken uitjes toe. Bak de ingrediënten op middelhoog vuur gedurende 3-4 minuten. Voeg de koriander, pinda's en bami toe en bak nog eens 3-4 minuten. Serveer de Bami Goreng met extra gebakken uitjes en koriander.

Smoothie Bowl met Banaan en Aardbei - Recept van Anna Meyer

Begin met het schillen en snijden van de banaan. Voeg de aardbeien, yoghurt, honing en noten toe en mix alles goed. Voeg eventueel wat extra honing toe als je het zoeter wilt hebben.

Klassieke New York Cheesecake Recept - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Breek de koekjes in kleine stukjes en meng deze met de gesmolten boter. Verdeel het mengsel over de bodem van een springvorm en druk het aan. Bak de bodem 10 minuten in de oven. Laat de bodem afkoelen.