• Hapjes en snacks

Donuts maken met Anna Meyer - recept en tips

Ingrediëntcalculator

Donuts zijn een lekker en populaire snack. Ze zijn gemakkelijk te maken en kunnen worden gevuld met allerlei verschillende smaken. In dit artikel leer je hoe je donuts maakt met het recept van chef-kok Anna Meyer. Volg de stappen en tips om de lekkerste donuts te maken.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor donuts gedeeld. Met deze tips en het recept kun je de perfecte donuts maken. Probeer ook eens pizza met groene asperges of courgette schotel met kip uit!

Ingrediënten

  • 500 gram bloem
  • 2 eetlepels suiker
  • 2 theelepels zout
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 2 eieren
  • 250 ml melk
  • 50 gram boter
  • 2 theelepels vanille-extract
  • 2 theelepels kaneel
  • 1/2 theelepel nootmuskaat
  • 1/2 theelepel gemberpoeder
  • 1/2 theelepel kardemom
  • 1/2 theelepel kruidnagel
  • 1/2 theelepel zwarte peper
  • 1/2 theelepel zout
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder