Pasta met Groenten en Hüttenkäse - Een Heerlijke Recept

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook gedurende 2-3 minuten. Voeg de gerookte kip en gemengde groenten toe en bak nog eens 5 minuten. Voeg de hüttenkäse toe en roer goed door. Voeg de oregano, zout en peper toe en roer nogmaals goed door. Voeg de gekookte pasta toe en roer alles goed door elkaar. Laat de pasta nog 2-3 minuten op laag vuur koken. Serveer de pasta met groenten en hüttenkäse direct.

Lees Verder

Bloemkoolpizza met Groenten - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verwijder de bladeren en steel van de bloemkool en snijd de bloemkool in kleine stukjes. Leg de stukjes bloemkool op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bak de bloemkool in de oven gedurende 20 minuten.

Bladerdeeg pakketjes met vis en spinazie - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Rol het bladerdeeg uit en snijd het in 8 stukken. Leg de stukken op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de bladerdeeg in de oven gedurende 10 minuten.

Watermeloen Carpaccio - Een Verfrissende Salade

Begin met het schillen en snijden van de watermeloen in dunne plakjes. Leg de plakjes op een bord en zet ze in de koelkast om af te koelen.

Gezonde Ontbijt Bananen Split met Yoghurt - Anna Meyer

De kooktijd voor deze bananen split met yoghurt is 10 minuten.

Vegetarische Champignon Balletjes - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de champignons in kleine stukjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak de champignons in de pan totdat ze zacht zijn. Voeg de peterselie, basilicum, paneermeel, ei, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar. Maak balletjes van het mengsel en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de balletjes in de oven gedurende 15-20 minuten. Serveer de balletjes met een salade of groente.

Ricotta Spinazieballetjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Doe de ricotta, spinazie, knoflook, ei, paneermeel, olijfolie, zout en peper in een kom en meng alles goed door elkaar. Maak met je handen balletjes van het mengsel en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de balletjes in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat ze goudbruin zijn.

Pannenkoeken Recept - Makkelijk en Lekker!

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de bloem, bakpoeder, suiker en zout in een kom. Voeg de eieren toe en meng goed. Voeg de melk toe en meng tot een glad beslag. Smelt de boter in een pan en voeg toe aan het beslag. Roer goed door.

Kerst Ovenschotel met Pompoen - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg de pompoen, champignons, kip, spek, bouillon, peterselie, tijm, oregano, basilicum, Parmezaanse kaas, paneermeel, olijfolie, zout en peper toe. Roer alles goed door elkaar en breng het aan de kook. Laat het geheel 10 minuten koken.