Ardeens gebraad in de oven recepten

36 Opslaan
Ardeens gebraad met gratin en broccoli

Ardeens gebraad met gratin en broccoli

verwarm de vleesbouillon met de mosterd, binden met bruine maïzena express, afkruiden met peper. Bak het Ardeens gebraad aan in een pan, laat verder garen in de oven 180°, 45-60 minuten. 15 minuten laten rusten en in dunne schijfjes versnijden. Aardappels schillen en in dunne schijfjes snijden, in ovenschotel schikken, tussen ieder laag kruiden met peper, zout en kruiden mengeling, room overgieten, 40-50 minuten afbakken in oven, na 10 minuten afdekken met aluminiumfolie. Broccoli 10 minuten blancheren in kokend gezouten water,afgieten, in ovenschotel leggen, bestrooien met gemalen kaas,bechamelsaus over lepelen. 10 minuutjes in de oven zetten op 180°
5 Opslaan

gebraden kwartels met bospaddestoelen en ardeense ham

-regelmatig met braadvet overgieten -hou ze warm *saus met bruine leffe bereiden. *kwartels bereiden. -braad de kwartels goudbruin aan in een -steelpan en steek ze -vervolgens in een voorverwarmde oven,en- laat ze ongeveer 12 minuten garen op 220. -ontvet de steelpan en blus met de bruine -leffe,voeg de sjalotjes toe en laat alles -even inkoken,voeg daarna de demi-glace saus-toe-laat tot sausdikte inkoken-breng op smaak met peper en zout -en giet het nog even door een sauszeef*de garnituur-laat de boter of olie smelten in een pan,-voeg de bospaddesoelen er aan toe en laat -even sudderen,voeg daarna de ardense ham aan toe en de zilveruitjes ,laat alles even sudderen 1 sjalotje. 2,5 dl demi. 500gr bospaddestoelen. 2 sneden ardeense ham
Zoeksuggesties en pagina's