• Ontbijt

Overnight Havermout Recept met Warme Appel | Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Het is altijd leuk om een nieuw ontbijt te proberen. Als je op zoek bent naar een gezond en lekker ontbijt, dan is dit overnight havermout recept met warme appel van Anna Meyer een geweldige optie. Het is een heerlijk ontbijt dat je in slechts 5 minuten klaar hebt.

Overnight oats recept met warme appel

Ingrediënten

  • 1 kop havermout
  • 1 kop melk
  • 1 appel, geschild en in stukjes gesneden
  • 1 eetlepel honing
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 eetlepel noten, gehakt (optioneel)

Instructies

Meng de havermout, melk, appel, honing en kaneel in een kom. Voeg eventueel de gehakte noten toe. Roer alles goed door elkaar.

Giet het mengsel in een ovenschaal en zet het in de koelkast. Laat het minstens 8 uur staan.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor overnight havermout met warme appel. Het is een gezond ontbijt dat je de avond van tevoren kunt bereiden. Het is een perfecte manier om je dag goed te beginnen. Probeer het recept en geniet van de heerlijke smaak!

Als je op zoek bent naar andere gezonde ontbijtideeën, probeer dan eens kip met spek hapje of poke bowl met noedels .

Verwarm de oven voor op 350°F (175°C). Bak het havermoutmengsel gedurende 25-30 minuten. Serveer het warm met extra honing en kaneel.

Tips

  • Je kunt het havermoutmengsel ook in de magnetron opwarmen. Verwarm het gedurende 2-3 minuten op hoge stand.
  • Je kunt het havermoutmengsel ook met andere ingrediënten variëren. Probeer bijvoorbeeld banaan, bosbessen of noten toe te voegen.
  • Je kunt het havermoutmengsel ook met andere melksoorten maken. Probeer bijvoorbeeld amandelmelk, sojamelk of kokosmelk.

Conclusie

Dit overnight havermout recept met warme appel van Anna Meyer is een heerlijk en gezond ontbijt. Het is een eenvoudig recept dat je in slechts 5 minuten klaar hebt. Probeer het recept en geniet van een heerlijk ontbijt!

Bewaren via Pinterest overnight oats recept

Voor meer informatie over gezonde ontbijtrecepten, bekijk deze Voedingscentrum pagina en deze BBC Good Food pagina .