Koolrabi met Kaassaus - Een heerlijke maaltijd in slechts 30 minuten!

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de koolrabi's en snijd ze in dunne plakjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de koolrabi plakjes aan beide kanten goudbruin. Voeg de ui en knoflook toe en bak nog een paar minuten mee. Voeg de kookroom toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken. Voeg de kaas toe en laat het geheel nog 5 minuten zachtjes koken. Voeg de boter, tijm, zout en peper toe en roer goed door. Verdeel de koolrabi met kaassaus over een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak de koolrabi met kaassaus in de oven in ongeveer 15 minuten goudbruin. Serveer de koolrabi met kaassaus direct.

Lees Verder

Vegan Chocoladetaart - Een heerlijke traktatie voor elke gelegenheid

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de boter, suiker, bloem, cacao poeder, plantaardige olie en plantaardige melk in een kom. Kneed het deeg met je handen tot een glad deeg. Vet een taartvorm in met wat olie en druk het deeg in de vorm. Bak de bodem in de oven gedurende 20 minuten.

Jachtschotel met stoofvlees - Een heerlijke maaltijd voor de hele familie

In dit artikel zal ik u laten zien hoe u deze heerlijke jachtschotel met stoofvlees kunt maken. Ik zal u ook tips geven over het kiezen van de juiste ingrediënten en het koken van de maaltijd. Aan het einde van het artikel zal ik u ook een lijst geven met ingrediënten en kooktijden.

Pompoen Chili Recept - Klaar in 30 Minuten

Verwarm de olie in een grote pan en voeg de ui toe. Bak de ui totdat deze glazig is. Voeg de knoflook toe en bak nog een paar minuten. Voeg vervolgens de kruiden toe en bak nog een paar minuten. Voeg de tomatenblokjes, kidneybonen, maïs, pompoenpuree en het water toe. Breng het geheel aan de kook en laat het ongeveer 20 minuten zachtjes koken. Proef en voeg eventueel nog wat zout toe. Serveer de chili met rijst of tortillachips.

Voedzame Quinoa Burgers - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook aan. Voeg de koriander, peterselie, paprikapoeder, komijnpoeder, zout en peper toe en bak nog een paar minuten. Voeg de quinoa toe en roer goed door. Laat afkoelen.

Pastilla met Kip - Een heerlijke Marokkaanse Traktatie

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg de kip toe en bak de kip tot het gaar is. Voeg vervolgens de komijnpoeder, paprikapoeder, kurkuma, zout, peper, koriander, peterselie en citroensap toe. Roer alles goed door elkaar en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken. Haal de pan van het vuur en laat de kipvulling afkoelen.

Heerlijke Komkommer Spread Recept van Anna Meyer

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

Kip Siam - Een heerlijke Thaise kipgerecht

Verwarm de olie in een wok of grote koekenpan. Voeg de kipblokjes toe en bak ze goudbruin. Voeg de sojasaus, ketjap manis, suiker, limoensap, gember, knoflook, sesamolie, pinda's, koriander, chilipepers en kokosmelk toe en roer goed. Laat het geheel 5 minuten zachtjes koken. Serveer de Kip Siam met rijst of noodles.

Vegetarische Cannelloni - Een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze glazig zijn. Voeg de spinazie toe en bak tot de spinazie is geslonken. Voeg de ricotta toe en roer goed door. Breng op smaak met zout en peper.