Snelle Tiramisu Toetjes - Recept van Anna Meyer

Begin met het kloppen van de eieren en suiker tot een luchtige massa. Voeg hier de mascarpone aan toe en mix het geheel goed door elkaar. Klop de slagroom stijf en voeg deze toe aan de mascarpone-eimassa. Voeg de koffielikeur toe en mix het geheel goed door elkaar.

Lees Verder

Naanbrood met Hummus en Groenteballetjes - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de naanbroden op een bakplaat en bestrijk ze met de hummus. Verdeel de gemengde groenteballetjes over de naanbroden. Meng de olijfolie met de paprikapoeder, knoflookpoeder, komijnpoeder en zout en giet het over de groenteballetjes. Bak de naanbroden in de oven gedurende 15 minuten.

Beschuit met Hummus en Avocado Roos - Een Heerlijke Recept

Begin met het schillen en pitjes verwijderen van de avocado. Snijd de avocado in kleine stukjes en voeg de olijfolie, citroensap, zout en peper toe. Meng alles goed en zet het opzij.

Speculaaskoeken met Amandelspijs - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de bloem, suiker, boter, ei, speculaaskruiden en bakpoeder in een kom. Kneed het deeg goed door. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak. Snijd het deeg in vierkanten van ongeveer 10 cm. Leg de vierkanten op een met bakpapier beklede bakplaat. Leg op elk vierkant een lepel amandelspijs. Vouw de vierkanten dubbel en druk de randen goed aan. Bak de speculaaskoeken in de oven gedurende 15-20 minuten. Laat de speculaaskoeken afkoelen op een rooster.

Gezonde Appel Cakejes - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een muffinvorm in met kokosolie.

Ravioli met champignonvulling - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook gedurende 1 minuut. Voeg de champignons toe en bak deze gedurende 5 minuten. Voeg de boter toe en laat deze smelten. Voeg de gehakte peterselie toe en bak deze gedurende 1 minuut. Voeg de geraspte Parmezaanse kaas toe en bak deze gedurende 1 minuut. Voeg zout en peper naar smaak toe. Voeg de gekookte ravioli toe en meng alles goed door elkaar. Laat de ravioli met champignonvulling nog 2 minuten bakken. Serveer de ravioli met champignonvulling direct.

Broodpudding met Rozijnen - Een Heerlijke Nederlandse Traktatie

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Snijd het brood in kleine stukjes en leg deze in een ovenschaal. Smelt de boter in een pannetje en giet deze over het brood. Voeg de melk, eieren, suiker, rozijnen, vanille extract en kaneel toe en meng alles goed door elkaar. Zet de ovenschaal in de oven en bak de broodpudding gedurende 30 minuten. Serveer de broodpudding warm met een bolletje vanille ijs.

Bruschetta met Parmaham en Perzik - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de sneetjes brood op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie. Bak de sneetjes brood in de oven gedurende 10 minuten, of totdat ze goudbruin zijn. Haal de sneetjes uit de oven en leg er een plakje Parmaham op. Leg de plakjes perzik erbovenop en bestrijk met de balsamicoazijn. Bestrooi met de fijngehakte basilicum, zout en peper. Serveer de Bruschetta met Parmaham en Perzik direct.

Oosterse Pitabroodjes met Runderreepjes - Een Heerlijke Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Bak de pitabroodjes in de oven gedurende 10 minuten. Verwarm intussen de olijfolie in een koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook gedurende 5 minuten. Voeg vervolgens de runderreepjes toe en bak deze gedurende 5 minuten. Voeg de kruiden toe en bak nogmaals 5 minuten. Haal de pitabroodjes uit de oven en vul deze met de runderreepjes. Serveer de pitabroodjes meteen.