• Bakrecepten

Chocolade Cheesecake met Pistache - Een heerlijke traktatie

Ingrediëntcalculator

De chocolade cheesecake met pistache is een heerlijke traktatie die iedereen zal smullen. De combinatie van de zoete chocolade en de knapperige pistache is een perfecte match. Met onze stap-voor-stap instructies kun je deze heerlijke traktatie in een mum van tijd maken.

Chocolade cheesecake met pistache

Ingrediënten

  • 200 gram chocolade
  • 200 gram roomkaas
  • 100 gram suiker
  • 2 eieren
  • 50 gram pistache
  • 50 gram boter
  • 1 theelepel vanille extract

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Smelt de chocolade en boter in een pannetje op laag vuur. Roer de roomkaas, suiker, eieren en vanille extract in een kom. Voeg de gesmolten chocolade en boter toe en roer tot een glad mengsel. Voeg de pistache toe en roer nogmaals.

Giet het mengsel in een ingevette springvorm en bak de cheesecake in de oven gedurende 25 minuten. Laat de cheesecake afkoelen en serveer met wat extra pistache.

Chocolade Cheesecake met Pistache is een heerlijke traktatie die je zeker moet proberen. De combinatie van de romige chocolade cheesecake met de knapperige pistache is een perfecte match. Deze traktatie is een echte verwennerij voor je smaakpapillen. Probeer het zelf en geniet van deze heerlijke traktatie!

Als je op zoek bent naar nog meer heerlijke traktaties, dan kun je ook eens kijken naar zeebaars op de kamado of appeltaart met slagroom kcal . Geniet van deze heerlijke traktaties!

Kooktips

  • Gebruik voor de beste smaak een goede kwaliteit chocolade.
  • Voeg wat extra suiker toe als je de cheesecake zoeter wilt maken.
  • Gebruik verse pistache voor de beste smaak.

Auteur

Deze heerlijke chocolade cheesecake met pistache is gemaakt door de Nederlandse chef-kok Anna Meyer. Anna is een gepassioneerde kok die al jarenlang de lekkerste gerechten maakt.

Conclusie

De chocolade cheesecake met pistache is een heerlijke traktatie die iedereen zal smullen. Met onze stap-voor-stap instructies kun je deze heerlijke traktatie in een mum van tijd maken. Gebruik voor de beste smaak een goede kwaliteit chocolade en verse pistache.

Voor meer informatie over het maken van deze heerlijke chocolade cheesecake met pistache, bekijk de website van Anna Meyer of Lekker Eten .