Tomatensalade met Burrata - Een heerlijke salade in 15 minuten

Begin met het wassen van de tomaten en snijd ze in plakjes. Leg de tomatenplakjes op een bord en verdeel de burrata erover. Voeg de olijfolie, balsamicoazijn, basilicum, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar. Laat de salade 5 minuten staan zodat de smaken goed kunnen intrekken.

Lees Verder

Gezonde Chocolade Mousse Recept - Anna Meyer

Kooktijd: 15 minuten

Brood Bakken - Basisrecept van Anna Meyer

Meng de bloem, zout, suiker en olie in een kom. Voeg de gist toe en meng het geheel goed. Voeg dan het lauwe water toe en kneed het deeg goed. Kneed het deeg tot het een soepel en elastisch deeg is. Laat het deeg dan een uur rusten in een kom met een theedoek eroverheen.

Couscous met rode kool en geitenkaas - een heerlijke maaltijd

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de rode kool op een bakplaat en besprenkel met olijfolie, citroensap, knoflook, komijnpoeder, paprikapoeder, zout en peper. Rooster de rode kool in de oven gedurende 20 minuten.

Verse tomatensoep maken met Anna Meyer

Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de uien en knoflook toe en bak tot de uien zacht zijn. Voeg de oregano, basilicum, tijm, paprikapoeder, zout en peper toe en bak nog 1 minuut.

Stamppot met Prei en Brie - Een Heerlijke Winterse Maaltijd

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de aardappelen en snijd ze in kleine stukjes. Was de prei en snijd deze in dunne ringen. Doe de aardappelen en prei in een ovenschaal en voeg de olijfolie, boter, zout en peper toe. Roer alles goed door elkaar en zet de schaal in de oven. Bak de stamppot in ongeveer 25 minuten gaar. Haal de schaal uit de oven en voeg de brie toe. Roer alles goed door elkaar en zet de schaal nog 5 minuten terug in de oven. Haal de schaal uit de oven en serveer de stamppot met prei en brie.

Pancakes met Aardbeien - Een Heerlijk Recept

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de bloem, bakpoeder, suiker en zout in een kom. Voeg de eieren, melk en boter toe en mix het geheel tot een glad beslag. Voeg de aardbeien toe en meng het geheel goed door elkaar.

Quinoa met rode biet - een heerlijke maaltijd in slechts 30 minuten!

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de rode bieten en snijd ze in kleine stukjes. Leg de stukjes biet op een bakplaat en besprenkel ze met olijfolie, citroensap, knoflook, komijnpoeder, paprikapoeder, zout en peper. Rooster de bieten in de oven gedurende 20 minuten.

Gezonde Pasta Carbonara - Recept van Anna Meyer

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook 1 minuut en voeg dan de spekreepjes toe. Bak de spekreepjes 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de Parmezaanse kaas, peterselie, olijven, kappertjes en room toe en roer goed door. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de spaghetti toe en roer goed door. Laat nog 2 minuten op het vuur staan en serveer direct.