• Nagerechten

Baileys Stroopwafel Toetje - Een Heerlijk Recept

Ingrediëntcalculator

Het is tijd voor een heerlijk toetje! Probeer dit Baileys Stroopwafel Toetje recept van Anna Meyer. Een heerlijk dessert met een verrassende smaak. Het is een eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt. Dit toetje is perfect voor een speciale gelegenheid of gewoon als je zin hebt in iets lekkers.

Baileys stroopwafel toetje

Ingrediënten

  • 2 eetlepels Baileys
  • 2 eetlepels suiker
  • 2 eetlepels boter
  • 2 eetlepels stroop
  • 2 stroopwafels
  • 1 eetlepel kaneel
  • 1 eetlepel vanille extract
  • 1 eetlepel amandelschaafsel

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Smelt de boter in een kleine pan. Voeg de suiker, Baileys, stroop, kaneel en vanille extract toe en roer goed. Leg de stroopwafels op een bakplaat en giet het mengsel erover. Bestrooi met amandelschaafsel. Bak de stroopwafels in de oven gedurende 10 minuten. Laat afkoelen en serveer.

Baileys Stroopwafel Toetje is een heerlijk recept dat iedereen kan maken. Het is een lekker en eenvoudig dessert dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een combinatie van Baileys, stroopwafels en slagroom. Het is een heerlijk toetje dat je kunt serveren als afsluiting van een maaltijd. Probeer het eens met fajita kruiden zelf maken of hapje met garnalen en appel .

Kooktips

  • Gebruik voor dit recept een goede kwaliteit stroopwafels.
  • Je kunt de stroopwafels ook in de magnetron bereiden. Verwarm ze gedurende 30 seconden op vol vermogen.
  • Je kunt de stroopwafels ook met andere ingrediënten toppen, zoals chocolade, noten of gedroogd fruit.

Kooktijd

Het klaarmaken van dit Baileys Stroopwafel Toetje duurt ongeveer 10 minuten.

Conclusie

Dit Baileys Stroopwafel Toetje is een heerlijk en eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt. Probeer het vandaag nog en geniet van de verrassende smaak.

Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok.