• Nagerechten

Churros balletjes - een heerlijk recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Churros balletjes zijn een heerlijke snack die je gemakkelijk thuis kunt maken. Deze snack is een favoriet van veel mensen, en het is een leuke manier om je gasten te verrassen. Met dit recept van Anna Meyer kun je deze heerlijke snack gemakkelijk thuis maken.

Churros balletjes

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 2 eetlepels suiker
  • 2 eetlepels bloem
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 1 theelepel vanille extract
  • 1/4 theelepel zout
  • 1/2 kopje melk
  • 1/2 kopje olijfolie
  • 1/2 kopje bloem
  • 1/2 kopje suiker
  • 1/2 theelepel kaneel

Instructies

Verwarm de oven voor op 350 graden. Klop de eieren en suiker in een kom tot een luchtig mengsel. Voeg de bloem, bakpoeder, vanille extract en zout toe en mix tot een glad mengsel. Voeg de melk toe en mix tot een glad beslag. Voeg de olijfolie toe en mix tot een glad beslag.

Churros balletjes zijn een heerlijk recept van Anna Meyer. Deze kleine balletjes zijn gemaakt van bloem, suiker, eieren en boter. Ze zijn heerlijk als ontbijt, lunch of snack. Je kunt ze ook serveren als dessert met ijs of warme chocoladesaus. Probeer ook eens lasagne op de bbq of kip met brie en pesto .

Meng in een andere kom de bloem, suiker en kaneel. Neem een lepel van het beslag en rol het in de bloemmengsel. Plaats de balletjes op een bakplaat en bak ze in de oven gedurende 10-15 minuten. Laat de balletjes afkoelen en serveer ze warm.

Tips

  • Gebruik verse ingrediënten voor het beste resultaat.
  • Voeg wat extra kaneel toe aan het bloemmengsel voor een extra smaak.
  • Gebruik een ijsschep om het beslag in gelijke porties te verdelen.
  • Bak de balletjes niet te lang, anders worden ze te hard.

Conclusie

Churros balletjes zijn een heerlijke snack die je gemakkelijk thuis kunt maken. Met dit recept van Anna Meyer kun je deze heerlijke snack gemakkelijk thuis maken. Volg de stap-voor-stap instructies en geniet van deze heerlijke snack. Vergeet niet om de tips te volgen voor het beste resultaat.

Bronnen: Anna Meyer, Tastemade , Allrecipes