Hartig Ontbijttaartje - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit. Vet een ovenschaal in met olijfolie. Klop de eieren in een kom en voeg de melk, olijfolie, zout, peper, knoflookpoeder en paprikapoeder toe. Roer alles goed door elkaar.

Lees Verder

Balinese Salade met Sperziebonen - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snij de sperziebonen in kleine stukjes en leg ze op een bakplaat. Voeg de paprika's, ui en knoflook toe en besprenkel met olijfolie. Rooster de groenten in de oven gedurende 15 minuten.

Italiaanse Sandwich - Een Recept van Anna Meyer

De kooktijd voor deze Italiaanse sandwich is 10 minuten.

3 x Canapé Recepten van Anna Meyer

Deze koude canapé met zalm en avocado is een heerlijke combinatie van smaken. De zalm en avocado zijn heerlijk fris en de kruiden geven de canapé een extra smaak. Deze canapé is eenvoudig te maken en zal zeker indruk maken op je gasten.

Snelle Cinnamon Rolls met Pecan - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 350 graden F (175 graden C). Vet een bakplaat in met boter.

Hotdogs met zuurkool - een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Bak de hotdogs in de oven gedurende 10 minuten. Verwarm ondertussen de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de ui toe en bak deze gedurende 5 minuten. Voeg de knoflook, paprikapoeder, komijnpoeder, korianderpoeder, zout en peper toe en bak nog eens 2 minuten. Voeg de zuurkool toe en bak gedurende 5 minuten. Serveer de hotdogs met de zuurkool.

Kip Hawaï Spiesjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de kipfilet in kleine blokjes en doe deze in een kom. Voeg de olijfolie, ketjap, sambal, gemberpoeder, knoflookpoeder, paprikapoeder, komijnpoeder, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar. Laat de kip even marineren terwijl je de rest van de ingrediënten klaar maakt.

Chili Con Carne Bowl - Een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote pan en bak hierin het gehakt rul. Voeg de ui en knoflook toe en bak dit mee totdat de ui glazig is. Voeg de tomatenpuree, tomatenblokjes, chilipoeder, komijnpoeder, paprikapoeder, oregano, cayennepeper, suiker, kidneybonen en maïs toe en roer alles goed door elkaar. Breng het geheel op smaak met zout en peper. Laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

Mexicaanse Kippenvleugels - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de kippenvleugels op een bakplaat en besprenkel ze met de olijfolie. Meng alle kruiden in een kom en strooi de kruiden over de kippenvleugels. Zorg ervoor dat de kippenvleugels goed bedekt zijn met de kruiden. Bak de kippenvleugels in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat ze gaar zijn. Serveer de kippenvleugels met een dip naar keuze.