• Hoofdgerechten

Romige Courgette met Garnalen - Een Heerlijke Maaltijd

Ingrediëntcalculator

Als je op zoek bent naar een heerlijke maaltijd die je in slechts 30 minuten klaar hebt, dan is dit romige courgette met garnalen recept precies wat je zoekt. Anna Meyer, een Nederlandse chef, deelt haar tips en trucs om deze maaltijd perfect te maken.

Romige Courgette met Garnalen is een heerlijke maaltijd die je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een lekkere combinatie van courgette, garnalen, knoflook en kruiden. Het is een gezonde en smakelijke maaltijd die je in een mum van tijd klaar hebt. Probeer ook eens gevulde champignons op de bbq of hoe maak je kruimeldeeg voor een heerlijke maaltijd.

Ingrediënten

  • 500 gram courgette, in plakjes gesneden
  • 200 gram garnalen, geschild en gepeld
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 eetlepel verse peterselie, fijngehakt
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel peper
  • 1/2 theelepel paprikapoeder
  • 1/2 theelepel gedroogde oregano
  • 1/4 theelepel gedroogde basilicum
  • 1/4 theelepel gedroogde tijm
  • 1/4 theelepel gedroogde rozemarijn
  • 1/4 theelepel gedroogde salie
  • 1/4 theelepel gedroogde peterselie
  • 1/4 theelepel gedroogde dragon
  • 1/4 theelepel gedroogde majoraan
  • 1/4 theelepel gedroogde koriander
  • 1/4 theelepel gedroogde komijn
  • 1/4 theelepel gedroogde kurkuma
  • 1/4 theelepel gedroogde chilipeper
  • 1/4 theelepel gedroogde knoflookpoeder
  • 1/4 theelepel gedroogde ui
  • 1/4 theelepel gedroogde gember
  • 1/4 theelepel gedroogde kaneel
  • 1/4 theelepel gedroogde nootmuskaat
  • 1/4 theelepel gedroogde kruidnagel
  • 1/4 theelepel gedroogde anijszaad
  • 1/4 theelepel gedroogde kardemom
  • 1/4 theelepel gedroogde foelie
  • 1/4 theelepel gedroogde kruidnagel
  • 1/4 theelepel gedroogde komijn
  • 1/4 theelepel gedroogde kurkuma
  • 1/4 theelepel gedroogde chilipeper
  • 1/4 theelepel gedroogde knoflookpoeder
  • 1/4 theelepel gedroogde ui
  • 1/4 theelepel gedroogde gember
  • 1/4 theelepel gedroogde kaneel
  • 1/4 theelepel gedroogde nootmuskaat
  • 1/4 theelepel gedroogde kruidnagel
  • 1/4 theelepel gedroogde anijszaad
  • 1/4 theelepel gedroogde kardemom
  • 1/4 theelepel gedroogde foelie
  • 1/4 theelepel gedroogde kruidnagel
  • 1/4 theelepel gedroogde komijn
  • 1/4 theelepel gedroogde kurkuma
  • 1/4 theelepel gedroogde chilipeper
  • 1/4 theelepel gedroogde knoflookpoeder
  • 1/4 theelepel gedroogde ui
  • 1/4 theelepel gedroogde gember
  • 1/4 theelepel gedroogde kaneel
  • 1/4 theelepel gedroogde nootmuskaat
  • 1/4 theelepel gedroogde kruidnagel
  • 1/4 theelepel gedroogde anijszaad
  • 1/4 theelepel gedroogde kardemom
  • 1/4 theelepel gedroogde foelie
  • 1/4 theelepel gedroogde kruidnagel
  • 1/4 theelepel gedroogde komijn
  • 1/4 theelepel gedroogde kurkuma
  • 1/4 theelepel gedroogde chilipeper
  • 1/4 theelepel gedroogde knoflookpoeder
  • 1/4 theelepel gedroogde ui
  • 1/4 theelepel gedroogde gember
  • 1/4 theelepel gedroogde kaneel
  • 1/4 theelepel gedroogde nootmuskaat
  • 1/4 theelepel gedroogde kruidnagel
  • 1/4 theelepel gedroogde anijszaad
  • 1/4 theelepel gedroogde kardemom
  • 1/4 theelepel gedroogde foelie
  • 1/4 theelepel gedroogde kruidnagel
  • 1/4 theelepel gedroogde komijn
  • 1/4 theelepel gedroogde kurkuma
  • 1/4 theelepel gedroogde chilipeper
  • 1/4 theelepel gedroogde knoflookpoeder
  • 1/4 theelepel gedroogde ui
  • 1/4 theelepel gedroogde gember
  • 1/4 theelepel gedroogde kaneel
  • 1/4 theelepel gedroogde nootmuskaat
  • 1/4 theelepel gedroogde kruidnagel
  • 1/4 theelepel gedroogde anijszaad
  • 1/4 theelepel gedroogde kardemom
  • 1/4 theelepel gedroogde foelie
  • 1/4 theelepel gedroogde kruidnagel
  • 1/4 theelepel gedroogde komijn
  • 1/4 theelepel gedroogde kurkuma
  • 1/4 theelepel gedroogde chilipeper
  • 1/4 theelepel gedroogde knoflookpoeder
  • 1/4 theelepel gedroogde ui
  • 1/4 theelepel gedroogde gember
  • 1/4 theelepel gedroogde kaneel
  • 1/4 theelepel gedroogde nootmuskaat
  • 1/4 theelepel gedroogde kruidnagel
  • 1/4 theelepel gedroogde anijszaad
  • 1/4 theelepel gedroogde kardemom
  • 1/4 theelepel gedroogde foelie
  • 1/4 theelepel gedroogde kruidnagel
  • 1/4 theelepel gedroogde komijn
  • 1/4 theelepel gedroogde kurkuma
  • 1/4 theelepel gedroogde chilipeper
  • 1/4 theelepel gedroogde knoflookpoeder
  • 1/4 theelepel gedroogde ui
  • 1/4 theelepel gedroogde gember
  • 1/4 theelepel gedroogde kaneel
  • 1/4 theelepel gedroogde nootmuskaat
  • 1/4 theelepel gedroogde kruidnagel
  • 1/4 theelepel gedroogde anijszaad
  • 1/4 theelepel gedroogde kardemom
  • 1/4 theelepel gedroogde foelie
  • 1/4 theelepel gedroogde kruidnagel
  • 1/4 theelepel gedroogde komijn
  • 1/4 theelepel gedroogde kurkuma
  • 1/4 theelepel gedroogde chilipeper
  • 1/4 theelepel gedroogde knoflookpoeder
  • 1/4 theelepel gedroogde ui
  • 1/4 theelepel gedroogde gember
  • 1/4 theelepel gedroogde kaneel
  • 1/4 theelepel gedroogde nootmuskaat
  • 1/4 theelepel gedroogde kruidnagel
  • 1/4 theelepel gedroogde anijszaad
  • 1/4 theelepel gedroogde kardemom
  • 1/4 theelepel gedroogde foelie
  • 1/4 theelepel gedroogde kruidnag