Chocoladetaart met aardbeien zonder oven - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Smelt de chocolade en de boter in een steelpan op laag vuur. Voeg de suiker toe en roer tot het mengsel glad is. Voeg de eieren, bloem en vanille-extract toe en roer tot het mengsel glad is. Vet een springvorm in met boter en bestuif met bloem. Giet het chocolademengsel in de springvorm en bak in de oven gedurende 25 minuten. Laat de taart afkoelen. Was de aardbeien en verwijder de kroontjes. Verdeel de aardbeien over de taart en serveer.

Lees Verder

Aardbeientaartjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de bloem, suiker, boter, eieren, bakpoeder en vanille extract in een kom. Kneed het deeg met je handen tot een glad geheel. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak.

Bruschetta met Gegrilde Groenten - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de knoflook, paprika's, courgette en ui in kleine stukjes. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en voeg de groenten toe. Bak de groenten op middelhoog vuur gedurende 10 minuten. Voeg de oregano, basilicum, zout en peper toe en bak nog 5 minuten.

Gepofte Aardappels met Zure Room - Een Heerlijke Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de aardappels en snijd ze in gelijke stukken. Leg de aardappels in een ovenschaal en voeg de olijfolie, boter, zout en peper toe. Roer alles goed door elkaar en zet de schaal in de oven. Bak de aardappels gedurende 30 minuten of totdat ze gaar zijn.

Rode Bietensoep - Een heerlijke recept van Anna Meyer

De totale kooktijd voor deze rode bietensoep is ongeveer 1 uur en 25 minuten.

Meringuerol met Lemon Curd en Pistache - Anna Meyer

Klop de eiwitten met een mixer totdat ze stijf zijn. Voeg dan geleidelijk de suiker toe en klop totdat het een glanzende meringue is. Verdeel de meringue over een bakplaat met bakpapier en bak in een oven op 100°C gedurende 1 uur.

Pizza met Bacon en Mango van de BBQ - Anna Meyer

Verwarm de BBQ voor op medium-high. Leg de pizza bodem op de BBQ en bak deze gedurende 5-7 minuten. Verwijder de pizza van de BBQ en leg deze op een bord. Bestrijk de pizza met de olijfolie en verdeel de bacon, mango en Parmezaanse kaas erover. Bestrooi met zout en peper naar smaak. Leg de pizza terug op de BBQ en bak deze gedurende 5-7 minuten. Bestrooi de pizza met de fijngehakte basilicum en serveer.

Heerlijke Bounty Cupcakes - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de bloem, suiker, eieren, boter, bakpoeder, melk en vanille extract in een kom. Mix het geheel met een mixer tot een glad beslag. Verdeel het beslag over 12 cupcake vormpjes en bak de cupcakes in de oven gedurende 20 minuten. Laat de cupcakes afkoelen.

Thaise Quinoa Salade - Een heerlijke, gezonde maaltijd in 15 minuten

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de quinoa afkoelen. Snijd ondertussen de komkommer, tomaten, rode ui en koriander fijn. Voeg de quinoa toe aan de groenten en meng alles goed door elkaar. Voeg de Thaise dressing toe en meng alles goed door elkaar. Pers de limoen uit en voeg de limoensap toe aan de salade. Meng alles goed door elkaar en serveer de salade direct.