• Voorgerechten

Rosbiefrolletjes met Pesto - Een heerlijk recept

Ingrediëntcalculator

Rosbiefrolletjes met pesto zijn een heerlijk en eenvoudig recept dat je in slechts 30 minuten klaar hebt. Deze rosbiefrolletjes zijn een perfecte maaltijd voor een drukke dag. Ze zijn lekker, gezond en makkelijk te maken. Dit recept is gemaakt door de Nederlandse chef-kok Anna Meyer.

Rosbiefrolletjes met pesto

Ingrediënten

  • 500 gram rosbief
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels pesto
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel peper
  • 2 eetlepels peterselie, fijngehakt

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de rosbief in dunne plakjes. Meng de olijfolie, pesto, knoflook, zout en peper in een kom. Voeg de plakjes rosbief toe en meng goed. Leg de plakjes rosbief op een bakplaat en bak ze in de oven gedurende 15 minuten. Haal de rosbiefrolletjes uit de oven en bestrooi ze met de fijngehakte peterselie. Serveer de rosbiefrolletjes met een salade of groenten.

Rosbiefrolletjes met Pesto zijn een heerlijk recept dat je in een handomdraai klaar hebt. Het is een lekker en gezond gerecht dat je meteen kunt serveren. Je kunt de rosbiefrolletjes met pesto serveren met een salade met gerookte kip en avocado of met gekookte bloemkool uit de oven. Hoelang gekookte bloemkool bewaren? Salade met gerookte kip en avocado .

Kooktijd

De kooktijd voor deze rosbiefrolletjes is ongeveer 15 minuten.

Kooktips

  • Gebruik verse ingrediënten voor het beste resultaat.
  • Voeg wat extra olijfolie toe als je de rosbiefrolletjes aan het bakken bent voor extra smaak.
  • Vervang de pesto door andere kruiden naar keuze.

Rosbiefrolletjes met pesto zijn een heerlijk en eenvoudig recept dat je in slechts 30 minuten klaar hebt. Deze rosbiefrolletjes zijn een perfecte maaltijd voor een drukke dag. Probeer het recept van chef-kok Anna Meyer en geniet van deze heerlijke rosbiefrolletjes met pesto. Lees hier het recept en ontdek meer recepten van Anna Meyer.