Pitabroodjes Kip Gyros - Een heerlijke Griekse maaltijd

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de kipfilet in kleine stukjes en leg deze in een ovenschaal. Voeg de olijfolie, paprikapoeder, knoflookpoeder, oregano, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar. Zet de ovenschaal in de oven en bak de kip in ongeveer 20 minuten gaar.

Lees Verder

Snelle Avocado Dip - Maak deze heerlijke dip in slechts 10 minuten!

De kooktijd voor deze dip is slechts 10 minuten.

Klassieke Carpaccio - Een recept van Anna Meyer

Begin met het snijden van het rundvlees in dunne plakjes. Zorg ervoor dat de plakjes zo dun mogelijk zijn. Leg de plakjes op een bord en besprenkel ze met olijfolie, citroensap, peper en zout. Bestrooi de plakjes met de pijnboompitten, Parmezaanse kaas en peterselie. Laat de carpaccio minstens een uur marineren in de koelkast.

Mini Appeltaartjes - Een Heerlijk Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Schil de appels en snijd ze in kleine stukjes. Doe de appelstukjes in een kom en voeg de suiker, bloem en kaneel toe. Meng alles goed door elkaar. Voeg de boter toe en meng alles goed door elkaar.

Oreo Valentijn Pops - Een lekkere traktatie voor Valentijnsdag

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verkruimel de Oreo koekjes en verdeel de kruimels over de bakplaat. Bak de kruimels in de oven gedurende 10 minuten. Laat de kruimels afkoelen.

Gegrilde Kip Tzatziki van de BBQ - Anna Meyer

Verwarm de BBQ voor op medium-hoog. Meng de olijfolie, knoflookpoeder, paprikapoeder, oregano, zout en peper in een kom. Voeg de kipfilets toe en meng goed. Leg de kipfilets op de BBQ en laat ze ongeveer 5-7 minuten per kant garen. Haal de kip van de BBQ en laat afkoelen.

Stroopwafelcake - Een heerlijke taart met een knapperige korst

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Smelt de boter in een pannetje en laat afkoelen. Breek de stroopwafels in kleine stukjes en doe deze in een kom. Voeg de suiker, eieren, bloem en melk toe en meng alles goed door elkaar. Voeg de gesmolten boter toe en meng alles goed door elkaar. Vet een taartvorm in en giet het beslag in de vorm. Bak de taart in de oven gedurende 30 minuten. Laat de taart afkoelen en serveer.

Kofte Recept - Een heerlijke Turkse Kofte

Begin met het fijnhakken van de ui, knoflook, peterselie, koriander, munt, selderij, peterseliewortel, knoflook, ui, tomaat, paprika, wortel, courgette, aubergine, champignons, olijven, amandelen, walnoten, pijnboompitten, sesamzaadjes, lente-uitjes, peterselieblaadjes, korianderblaadjes, muntblaadjes, selderijblaadjes, peterseliewortelblaadjes, knoflookblaadjes, uibladeren, tomaatblaadjes, paprikabladeren, wortelblaadjes, courgetteblaadjes, aubergineblaadjes, champignonblaadjes, olijvenblaadjes, amandelblaadjes, walnootblaadjes, pijnboompittenblaadjes en sesamzaadblaadjes.

Aardbeien Bavarois Recept - Anna Meyer

Begin met het wassen en snijden van de aardbeien. Voeg de suiker, citroensap en gelatine toe en meng het geheel goed. Laat het mengsel een paar minuten staan. Verwarm de slagroom in een pan en voeg het aardbeienmengsel toe. Roer het geheel goed door elkaar en laat het afkoelen. Voeg de poedersuiker toe en roer het geheel goed door elkaar. Giet het mengsel in een vorm en laat het minstens 4 uur in de koelkast staan.