• Nagerechten

Aardbeien Bavarois Recept - Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

De aardbeien bavarois is een heerlijk dessert dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Met deze stap-voor-stap instructies en tips van chef Anna Meyer kun je deze heerlijke dessert maken. De aardbeien bavarois is een heerlijk dessert dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Met deze stap-voor-stap instructies en tips van chef Anna Meyer kun je deze heerlijke dessert maken.

Aardbeien bavarois

Ingrediënten

  • 200 gram aardbeien
  • 2 eetlepels suiker
  • 2 eetlepels citroensap
  • 2 eetlepels gelatinepoeder
  • 200 ml slagroom
  • 2 eetlepels poedersuiker

Bereidingswijze

Begin met het wassen en snijden van de aardbeien. Voeg de suiker, citroensap en gelatine toe en meng het geheel goed. Laat het mengsel een paar minuten staan. Verwarm de slagroom in een pan en voeg het aardbeienmengsel toe. Roer het geheel goed door elkaar en laat het afkoelen. Voeg de poedersuiker toe en roer het geheel goed door elkaar. Giet het mengsel in een vorm en laat het minstens 4 uur in de koelkast staan.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor Aardbeien Bavarois. Het is een verfrissend dessert dat perfect is voor een zomerse dag. Het is eenvoudig te maken en heeft een heerlijke smaak. Probeer het recept en geniet van deze heerlijke aardbeienbavarois!

Als je op zoek bent naar andere heerlijke recepten, probeer dan eens pangasiusfilet met rijst en boontjes of cake met lemon curd vulling .

Tips

  • Gebruik verse aardbeien voor het beste resultaat.
  • Voeg wat extra suiker toe als je het dessert zoeter wilt maken.
  • Gebruik een kleine vorm voor een mooi resultaat.

Klaar!

Je aardbeien bavarois is klaar om te serveren. Geniet van je heerlijke dessert!

aardbeien bavarois dessert www.leukerecepten.nl

Schema Markup

Bronnen: The Spruce Eats , BBC Good Food