Sla Wraps met Zoete Aardappel - Een Heerlijke Maaltijd in 15 Minuten

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de zoete aardappels en snijd ze in kleine blokjes. Leg de blokjes op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bestrooi met komijnpoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder en zout. Rooster de zoete aardappels in de oven gedurende 15 minuten.

Lees Verder

Heerlijke Wortelsoep Recept van Anna Meyer

Verwarm de olijfolie en boter in een grote pan. Voeg de ui, knoflook, laurierblaadjes, komijnpoeder, paprikapoeder, zout en peper toe en bak deze op middelhoog vuur gedurende 5 minuten. Voeg de wortelen toe en bak deze nog 5 minuten mee. Voeg de bouillon toe en breng het geheel aan de kook. Laat het geheel 15 minuten zachtjes koken. Haal de pan van het vuur en pureer de soep met een staafmixer. Voeg de gehakte peterselie toe en roer deze door de soep. Serveer de soep met wat extra peterselie en een lepel olijfolie.

Salade met Gegrilde Tonijn - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de tonijn op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bestrooi met knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper. Bak de tonijn in de oven gedurende 10-15 minuten. Laat afkoelen.

Frozen Yoghurt Bites - Een heerlijk en gezond recept

Kooktijd: 15 minuten

Geroosterde pompoen van de bakplaat - Een heerlijk recept

De kooktijd voor geroosterde pompoen van de bakplaat is ongeveer 25-30 minuten. Zorg ervoor dat je de pompoen goed roostert, zodat hij knapperig en lekker wordt.

Ravioli met prei ovenschotel - een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de prei toe. Bak de prei gedurende 5 minuten, voeg dan de knoflook toe en bak nog eens 2 minuten. Voeg de tomatenblokjes, oregano, basilicum, zout en peper toe en laat het geheel 5 minuten koken. Voeg de gekookte ravioli toe en meng alles goed door elkaar. Verdeel het mengsel over een ovenschaal en strooi de geraspte kaas erover. Bak de ovenschotel gedurende 20 minuten in de oven.

Aardappel Waaiers met Chorizo - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de aardappelen en snijd ze in dunne plakjes. Verdeel de plakjes over een met bakpapier beklede bakplaat. Snijd de chorizo in dunne plakjes en verdeel deze over de aardappelplakjes. Meng de olijfolie, knoflook, paprikapoeder, oregano, zout en peper in een kom. Verdeel het mengsel over de aardappelplakjes en chorizo. Bak de aardappel waaiers in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat de aardappelen gaar zijn.

Gezonde Appel Donuts - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Schil de appels en snijd ze in kleine stukjes. Meng in een kom de volkorenmeel, bakpoeder, kaneel, olijfolie, ei en melk. Voeg de appelstukjes toe en meng alles goed door elkaar.

Paaskoekjes maken met Anna Meyer - recept en tips

De kooktijd voor de Paaskoekjes is ongeveer 20 minuten. U moet de koekjes eerst 10 minuten bakken op 180 graden Celsius en daarna nog eens 10 minuten bakken op 160 graden Celsius.