Salade met Gerookte Kip - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

De kooktijd voor deze salade met gerookte kip is ongeveer 20 minuten.

Lees Verder

Gezonde Snickers Recept - Maak deze lekkere snack in 15 minuten

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

Hartige krans met gehakt - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak hierin de ui en knoflook aan. Voeg het gehakt toe en bak het gehakt rul. Voeg de kruiden, tomatenpuree, Worcestersaus, mosterd, azijn, suiker, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar. Voeg de tomatenblokjes, maïs, kidneybonen en champignons toe en roer alles goed door elkaar. Laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

Groente Spiesen met Kruiden Dip - Een Heerlijke Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Meng de knoflook, olijfolie, oregano, basilicum, tijm, rozemarijn, zout en peper in een kom. Voeg de groenten toe en meng goed. Leg de groenten op een bakplaat en bak in de oven gedurende 15-20 minuten.

Lactosevrije Spaghetti Carbonara met Roomsaus - Anna Meyer

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de knoflook en ui toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg de room toe en breng het geheel aan de kook. Voeg de geraspte kaas toe en roer tot de kaas is gesmolten. Voeg de spaghetti toe en roer tot de spaghetti is bedekt met de saus. Voeg de eieren toe en roer tot de eieren zijn gebonden. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de spaghetti carbonara met geraspte Parmezaanse kaas.

Kaneelbroodjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Meng de bloem, suiker, kaneel en zout in een kom. Voeg de boter toe en kneed het geheel tot een glad deeg. Voeg de gist toe en kneed het deeg nogmaals. Voeg al knedend het lauwe water toe. Kneed het deeg nogmaals tot een glad deeg. Laat het deeg vervolgens een uur rusten.

Bloemkoolcouscous met feta - een heerlijke vegetarische maaltijd

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de bloemkool in kleine stukjes en leg deze op een bakplaat. Bestrijk de bloemkool met olijfolie en bestrooi met zout en peper. Bak de bloemkool in de oven gedurende 20 minuten.

Temaki Sushi maken met Anna Meyer

De bereidingstijd voor deze Temaki Sushi is ongeveer 30 minuten.

Vegetarische Wraps - Een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Meng de komkommer, paprika, ijsbergsla, zwarte bonen, maïs en geraspte kaas in een grote kom. Roer alles goed door elkaar.