Kook de eieren in een pan met kokend water gedurende 8 minuten. Giet het kokende water af en laat de eieren afkoelen. Schil de eieren en snijd ze in plakjes.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de kipfilets op een bakplaat en bestrooi met de tandoori kruiden. Voeg de olijfolie toe en roer goed. Bak de kipfilets in de oven gedurende 15-20 minuten. Laat de kipfilets afkoelen en snijd ze in dunne plakjes.
1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Leg de plakjes ananas op een bakplaat en bak ze in de oven gedurende 10 minuten. Laat de ananas afkoelen.
Kook de aardappelen in gezouten water tot ze gaar zijn. Laat de aardappelen afkoelen en snijd ze in kleine blokjes. Voeg de ui, mosterd, azijn, olijfolie, mayonaise, kappertjes en peterselie toe en meng alles goed. Breng op smaak met zout en peper. Laat de salade minstens een uur in de koelkast staan voordat je het serveert.
Het kost je slechts 5 minuten om de honing mosterd dressing te maken. Laat de dressing vervolgens minstens een uur staan in de koelkast voordat je het serveert.
1. Verwarm de melk in een grote pan op middelhoog vuur. Roer regelmatig om te voorkomen dat de melk aanbrandt.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Doe de kikkererwten in een keukenmachine en voeg de knoflook, ui, komijnpoeder, korianderpoeder, zout en peper toe. Mix alles tot een glad mengsel. Voeg de olijfolie toe en mix nogmaals. Maak met je handen kleine balletjes van het mengsel en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de falafel in de oven gedurende 20 minuten.
De eerste stap bij het maken van je eigen kruidenmix is het kiezen van de juiste kruiden. Er zijn veel verschillende kruiden die je kunt gebruiken, dus je moet eerst beslissen welke kruiden je wilt gebruiken. Als je een kruidenmix wilt maken die specifiek is voor BBQ, dan kun je kruiden zoals paprika, knoflook, ui, komijn, koriander, oregano, tijm en zeezout gebruiken. Als je een meer pittige kruidenmix wilt maken, dan kun je ook chilipepers of cayennepeper toevoegen.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de knoflookteentjes op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bak de knoflook in de oven gedurende 15 minuten. Haal de knoflook uit de oven en laat afkoelen.
Verwarm de oven voor op 180 graden. Hak de noten fijn en meng deze met de kokosrasp. Smelt de chocolade au bain-marie en voeg de honing en kokosolie toe. Roer alles goed door elkaar. Voeg de noten en kokos toe en meng alles goed door elkaar. Maak kleine balletjes van het mengsel en leg deze op een bakplaat met bakpapier. Bak de truffels in de oven gedurende 10 minuten. Laat de truffels afkoelen en geniet ervan!
Carrot Cake Bliss Balls zijn een heerlijk en gezond recept dat je in slechts 20 minuten klaar hebt. Deze Bliss Balls zijn gemaakt met wortel, noten, kokos en specerijen. Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok, deelt haar recept voor deze heerlijke Carrot Cake Bliss Balls. Probeer het recept en geniet ervan!
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de halloumi in plakjes en leg deze op een bakplaat. Bak de halloumi in de oven gedurende 10-15 minuten totdat deze goudbruin en knapperig is. Haal de halloumi uit de oven en laat afkoelen.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Bak de falafel volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de mango, rode ui, rode paprika en komkommer in kleine stukjes. Meng de olijfolie, citroensap, komijnpoeder, paprikapoeder, zout en peper in een kom. Voeg de stukjes mango, rode ui, rode paprika en komkommer toe en meng alles goed door elkaar. Verdeel de salade over twee borden en leg de gebakken falafel erop. Serveer de salade meteen.
Deze knoflookcroutons zijn heerlijk knapperig en hebben een heerlijke smaak. Ze zijn perfect als toevoeging aan salades, soepen en andere gerechten.
Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit (175 graden Celsius).
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de bloem, suiker, bakpoeder en zout in een kom. Voeg de eieren, melk en boter toe en mix het geheel tot een glad deeg. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkblad. Steek met een donutvorm kleine donuts uit het deeg. Leg de donuts op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in de oven gedurende 10-15 minuten. Laat de donuts afkoelen en bestrooi ze met muisjes.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de uien toe. Bak de uien gedurende 5 minuten tot ze zacht zijn. Voeg de knoflook toe en bak nog een minuut. Voeg de aubergineblokjes toe en bak gedurende 5 minuten. Voeg de tomatenblokjes, komijnpoeder, paprikapoeder, kurkuma, zout en peper toe en roer goed. Laat de stoofschotel 10 minuten zachtjes koken. Voeg de koriander toe en roer goed.
Om de muesli yoghurt repen te maken, volg je de volgende stappen:
Begin met het wassen en snijden van de perziken en tomaten. Leg de plakjes in een kom en voeg de olijfolie, balsamicoazijn, basilicum, zout en peper toe. Meng alles goed door elkaar en laat de salade minstens 10 minuten staan. Serveer de salade meteen of bewaar het in de koelkast tot je het gaat serveren.