Ovenschotel met Hutspot - Een heerlijke Nederlandse klassieker

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie en boter in een grote pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg de bloem toe en roer goed. Voeg de kippenbouillon toe en roer tot het een glad mengsel is. Voeg de aardappelen, wortelen, peterselie, bieslook en dille toe en roer goed. Breng het mengsel aan de kook en laat het 10 minuten koken. Breng op smaak met zout en peper.

Lees Verder

Custard Vla Met Banaan - Een Heerlijke Nagerecht Recept

Verwarm de melk in een pan op middelhoog vuur. Voeg de maïzena, suiker, vanille-extract en boter toe en roer goed. Laat het mengsel 5 minuten koken, roer regelmatig. Voeg de bananen toe en laat het nog 5 minuten koken. Haal de pan van het vuur en laat het afkoelen.

Gezonde Koekjes met Havermout - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de havermout, kokosolie, honing, cranberry's, abrikozen, dadels, amandelen en zout in een kom. Roer alles goed door elkaar. Neem een bakplaat en leg er een vel bakpapier op. Verdeel het deeg over de bakplaat en druk het aan met een lepel. Bak de koekjes in de oven gedurende 15-20 minuten. Laat de koekjes afkoelen voordat je ze serveert.

Vegan Club Sandwich Recept - Anna Meyer

Stap 1: Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

Gnocchi met Gegrilde Groene Asperges - Een Heerlijke Italiaanse Maaltijd

Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en zet apart.

Aardappeltorentjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

Blondies met witte chocolade en speculaas - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Smelt de witte chocolade en de boter in een pannetje op laag vuur. Roer de bruine suiker, eieren en vanille extract erdoor. Voeg de bloem en het bakpoeder toe en roer tot een glad beslag. Voeg de speculaas toe en roer goed door.

Pastarol met Spinazie (Rotolo) - Een heerlijke Italiaanse maaltijd

Kook de lasagnebladen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de bladen afkoelen en leg ze op een schone theedoek.

Eclairs met Slagroom - Recept van Anna Meyer

Verwarm het water en de boter in een pan tot het kookt. Voeg de bloem toe en roer tot het deeg samenkomt. Laat het deeg afkoelen. Voeg de eieren één voor één toe en roer tot het deeg glad is. Voeg de suiker en het zout toe en roer tot het goed gemengd is.