Griekse Pitabroodjes met Tzatziki - Een Heerlijke Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de kipfilet in kleine stukjes en meng deze met de olijfolie, paprikapoeder, knoflookpoeder, oregano, komijnpoeder, zout en peper. Leg de kip op een bakplaat en bak deze in de oven gedurende 15 minuten.

Lees Verder

Vegan Caesar Salade met Avocado - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de avocado's in kleine stukjes en leg ze op een bakplaat. Bestrijk de avocado's met olijfolie en bak ze in de oven gedurende 10 minuten.

Karbonade van de BBQ met mango salsa - Anna Meyer

Meng de mango, rode ui en rode paprika in een kom. Voeg de olijfolie, limoensap, komijnpoeder, chilipoeder, knoflookpoeder, zout en peper toe en meng alles goed. Zet de salsa apart.

Bladerdeeghapjes met kruidige kip - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de kipfilet in kleine stukjes en meng deze met de olijfolie, paprikapoeder, knoflookpoeder, komijnpoeder, chilipoeder, zout, citroensap, peterselie, koriander, selderij, ui, knoflook en olijfolie. Laat de kip marineren terwijl je de bladerdeeg uitrolt. Snijd de bladerdeeg in vierkanten van ongeveer 5 cm. Leg een lepel van de kipmengeling op elk vierkant en vouw de bladerdeeg dicht. Bak de bladerdeeghapjes in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat ze goudbruin zijn.

Pindakaas Granola Repen - Makkelijk en lekker recept

Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius. Meng alle ingrediënten in een grote kom. Voeg de honing en de kokosolie toe en meng alles goed door elkaar. Leg het mengsel op een bakplaat en druk het aan met een lepel. Bak de repen in de oven gedurende 20-25 minuten. Laat de repen afkoelen voordat je ze aansnijdt.

Pide met Spinazie en Feta - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Rol het Pide deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak. Verdeel de spinazie, feta en olijfolie over het deeg. Bestrooi met knoflookpoeder, oregano, paprikapoeder, zout en peper. Rol het deeg op en leg het op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de Pide in de oven gedurende 20-25 minuten. Serveer de Pide met Spinazie en Feta warm.

Mexicaanse Pastasalade met Mais - Anna Meyer

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen. Voeg de mais, paprika, ui, komkommer, olijfolie, citroensap, zout en peper toe aan de afgekoelde pasta. Roer goed om te combineren. Voeg de koriander toe en roer nogmaals. Serveer de salade op kamertemperatuur of koud.

Recept voor Frisse Rode Bietensap | Anna Meyer

Het klaarmaken van de frisse rode bietensap duurt ongeveer 15 minuten.

Glutenvrije en Lactosevrije Tiramisu - Recept van Anna Meyer

Meng de koffie, amandelmelk, suiker, kokosolie, cacao poeder, amandelmeel, vanille extract, citroensap, kaneel en kokosrasp in een kom. Roer goed totdat alle ingrediënten goed gemengd zijn.