• Bakrecepten

Meringue Hartjes - Een Simpele Recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Meringue hartjes zijn een heerlijke zoete lekkernij die perfect is voor elke gelegenheid. Of je nu een verjaardag, een bruiloft of een ander feestje viert, meringue hartjes zijn een geweldige toevoeging aan je menu. Met dit simpele recept van Anna Meyer kun je deze heerlijke zoete lekkernij maken in een mum van tijd.

Meringue hartjes

Ingrediënten

  • 3 eiwitten
  • 3/4 kopje suiker
  • 1/2 theelepel citroensap
  • 1/4 theelepel vanille-extract
  • 1/4 theelepel zout

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 150 graden Celsius.
  2. Klop de eiwitten in een schone, droge kom tot ze stijf zijn.
  3. Voeg de suiker, citroensap, vanille-extract en zout toe en klop tot alles goed gemengd is.
  4. Gebruik een spuitzak om kleine hartvormige meringues op een bakplaat te spuiten.
  5. Bak de meringues gedurende 1 uur en 15 minuten.
  6. Laat de meringues afkoelen voordat je ze serveert.

Kooktijd

De kooktijd voor meringue hartjes is 1 uur en 15 minuten.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor Meringue Hartjes. Deze meringue hartjes zijn een perfecte toevoeging aan elke taart of dessert. Ze zijn makkelijk te maken en hebben een heerlijke zoete smaak. Probeer ook eens de gemarineerde rosbief uit de oven of de recept ovenschotel pompoen pastinaak .

Kooktips

  • Gebruik een schone, droge kom om de eiwitten te kloppen.
  • Gebruik een spuitzak om de meringues in hartvorm te spuiten.
  • Laat de meringues afkoelen voordat je ze serveert.

Conclusie

Meringue hartjes zijn een heerlijke zoete lekkernij die perfect is voor elke gelegenheid. Met dit simpele recept van Anna Meyer kun je deze heerlijke zoete lekkernij maken in een mum van tijd. Vergeet niet om de meringues af te laten koelen voordat je ze serveert.

Bronnen: The Spruce Eats , Anna Meyer