Arretjescake Recept - Een heerlijke taart met een knapperige bodem

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een springvorm in met boter en bestuif met bloem. Klop de boter en suiker in een kom tot een luchtig mengsel. Voeg de eieren toe en klop tot een glad mengsel. Voeg de bloem, bakpoeder, melk, vanille extract, zout en citroensap toe en klop tot een glad mengsel. Voeg de gemalen amandelen, gesuikerde kokos, gesuikerde abrikozen, gesuikerde pruimen en gesuikerde rozijnen toe en meng goed. Giet het beslag in de springvorm en bak de taart in de oven gedurende 45 minuten. Laat de taart afkoelen voordat je hem aansnijdt.

Recept voor Bokkenpootjestaart van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Smelt de boter en voeg de suiker toe. Klop de eieren los en voeg deze toe aan het boter-suikermengsel. Voeg de bloem, bakpoeder, melk en vanille-extract toe en mix alles goed door elkaar. Vet een springvorm in en giet het beslag in de vorm. Bak de taart in de oven gedurende 25 minuten. Laat de taart afkoelen.

Kitkat Cheesecake Recept - Maak deze heerlijke taart met Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Breek de Kitkat in kleine stukjes en leg deze in een kom. Voeg de roomkaas, suiker, boter, eieren, vanille extract, bakpoeder en bloem toe en mix alles goed door elkaar. Vet een springvorm in en giet het mengsel erin. Bak de taart in de oven gedurende 30 minuten. Laat de taart afkoelen en serveer deze met wat slagroom.

Appelflappen maken: een recept van Anna Meyer

Het maken van appelflappen duurt ongeveer 45 minuten.

Chocolade Ganache Taart Recept - Anna Meyer

Smelt de chocolade in een steelpan op laag vuur. Voeg de slagroom toe en roer totdat de chocolade volledig is gesmolten. Laat de chocolade afkoelen tot kamertemperatuur.

Gevulde Appelbollen met Bladerdeeg - Recept van Anna Meyer

Schil de appels en snijd ze in kleine stukjes. Verwarm de boter in een pan en voeg de appelstukjes toe. Bak de appels op middelhoog vuur tot ze zacht zijn. Voeg de suiker en kaneel toe en roer goed. Laat de vulling afkoelen.

Gezonde(re) Kokoskoekjes met Chocolade - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Klop de eieren en honing in een kom tot een luchtig mengsel. Voeg de kokosolie, kokosrasp, cacaopoeder, amandelmeel en chocolade chips toe en meng alles goed door elkaar.

Frisse Citroentaart - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een springvorm in met boter en bestuif met bloem. Meng de bloem, suiker, boter, eieren, bakpoeder en zout in een kom. Roer het mengsel goed door elkaar. Rasp de schil van de citroenen en voeg toe aan het mengsel. Roer het mengsel goed door elkaar. Giet het mengsel in de springvorm en bak de taart in de oven gedurende 30 minuten. Laat de taart afkoelen voordat je hem aansnijdt.

Blondies met witte chocolade en speculaas - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Smelt de witte chocolade en de boter in een pannetje op laag vuur. Roer de bruine suiker, eieren en vanille extract erdoor. Voeg de bloem en het bakpoeder toe en roer tot een glad beslag. Voeg de speculaas toe en roer goed door.

Paastaart Cheesecake Recept - Maak de Perfecte Cheesecake

Met ons recept voor paastaart cheesecake maak je de perfecte taart. Deze taart is een heerlijke traktatie voor elke gelegenheid. Met deze stap-voor-stap instructies en ingrediëntenlijst maak je deze heerlijke taart in een mum van tijd. Vergeet niet om de tips te volgen voor het beste resultaat. Veel plezier met het maken van deze heerlijke taart!

Lemon Meringue Cupcakes - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Klop de eieren en suiker in een kom tot een luchtige massa. Voeg de boter toe en mix tot een glad mengsel. Voeg de bloem, bakpoeder, citroensap, melk en citroenschil toe en mix tot een glad beslag. Verdeel het beslag over 12 cupcakevormpjes en bak de cupcakes in de oven gedurende 20 minuten.

Yoghurtcake met limoen - Een heerlijke taart met een frisse smaak

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de bloem, bakpoeder en suiker in een kom. Voeg de eieren, yoghurt en olijfolie toe en mix het geheel tot een glad beslag. Rasp de schil van de limoen en voeg deze toe aan het beslag. Vet een bakvorm in en giet het beslag erin. Bak de taart in ongeveer 30 minuten gaar. Laat de taart afkoelen voordat je hem aansnijdt.

Citroen Kokos Cheesecake - Een heerlijke taart met een frisse smaak

Verwarm de oven voor op 180 graden. Breek de biscuitjes in kleine stukjes en meng deze met de gesmolten boter. Verdeel het mengsel over de bodem van een springvorm en druk het aan. Bak de bodem 10 minuten in de oven.

Marmercake - Een heerlijke taart met een unieke smaak

Voorbereidingstijd: 10 minuten Kooktijd: 40 minuten Totale tijd: 50 minuten

Pepernoten / Kruidnoten Bakken - Een Simpele Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de bloem, suiker, boter, kaneel, speculaaskruiden en bakpoeder in een kom. Voeg het ei en de melk toe en kneed het deeg tot een soepel geheel. Rol het deeg uit tot een dikte van ongeveer 1 cm. Snijd het deeg in kleine stukjes en leg deze op een bakplaat. Bak de pepernoten / kruidnoten in de oven gedurende 10-15 minuten. Laat de koekjes afkoelen en geniet ervan!

Bananenbrood Wafels - Een heerlijk recept van Anna Meyer

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

Chocolade Lava Cakejes (Moelleux) - Recept van Anna Meyer

Met deze stap-voor-stap instructies kun je gemakkelijk deze heerlijke chocolade lava cakejes (moelleux) maken. Probeer het recept van Anna Meyer en geniet van deze heerlijke traktatie. Voor meer informatie over het maken van cakejes, bezoek deze website of deze website.

Ferrero Rocher Taart Recept - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Smelt de boter in een pan en voeg de suiker toe. Klop de eieren in een kom en voeg deze toe aan de boter-suiker mix. Voeg de bloem, bakpoeder en vanille extract toe en mix alles goed. Vet een cakevorm in en giet het beslag erin. Bak de cake in de oven gedurende 25-30 minuten.

Perentaart Recept - Maak de Perfecte Perentaart met Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een taartvorm in met boter.

Meringuerol met Lemon Curd en Pistache - Anna Meyer

Klop de eiwitten met een mixer totdat ze stijf zijn. Voeg dan geleidelijk de suiker toe en klop totdat het een glanzende meringue is. Verdeel de meringue over een bakplaat met bakpapier en bak in een oven op 100°C gedurende 1 uur.