• Bakrecepten

Aardbeienkwarktaart - Recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

De aardbeienkwarktaart is een heerlijke taart die je gemakkelijk thuis kunt maken. Deze taart is een echte klassieker en is een favoriet bij veel mensen. Met dit recept van Anna Meyer kun je deze heerlijke taart gemakkelijk thuis maken. Volg de stap-voor-stap instructies en geniet van deze heerlijke taart.

Aardbeien kwarktaart

Ingrediënten

  • 200 gram aardbeien
  • 200 gram kwark
  • 2 eieren
  • 100 gram suiker
  • 50 gram bloem
  • 50 gram boter
  • 1 theelepel vanille extract

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een springvorm in met boter en bestuif deze met bloem. Was de aardbeien en snijd deze in kleine stukjes. Klop de eieren en suiker in een kom tot een luchtig mengsel. Voeg de kwark, bloem, boter en vanille extract toe en mix alles goed door elkaar. Voeg de aardbeien toe en meng alles goed door elkaar. Giet het mengsel in de springvorm en bak de taart in de oven gedurende 30 minuten. Laat de taart afkoelen en serveer de taart met wat poedersuiker.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor Aardbeienkwarktaart. Deze taart is een heerlijke combinatie van frisse aardbeien en romige kwark. Het is een eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Je hebt slechts een paar ingrediënten nodig, waaronder gekookte bietjes uit de oven gekookte bietjes uit de oven , kwark, aardbeien en een paar eieren. Je kunt ook een paar extra ingrediënten toevoegen, zoals foe yong hai garnalen foe yong hai garnalen , om de taart nog lekkerder te maken. Met dit recept kun je een heerlijke Aardbeienkwarktaart maken die iedereen zal smaken.

Tips

  • Gebruik verse aardbeien voor het beste resultaat.
  • Je kunt de taart ook met ander fruit maken, zoals bijvoorbeeld frambozen of bramen.
  • Je kunt de taart ook met een laagje chocolade maken.

Conclusie

Met dit recept van Anna Meyer kun je gemakkelijk thuis deze heerlijke aardbeienkwarktaart maken. Volg de stap-voor-stap instructies en geniet van deze heerlijke taart. Probeer ook eens ander fruit of chocolade toe te voegen voor een andere smaak. Vergeet niet om de taart af te maken met wat poedersuiker.

Bronnen: Anna Meyer, AH, Jamie Oliver