Milkshake banaan - een heerlijke verfrissende traktatie

De kooktijd voor deze milkshake banaan is ongeveer 5 minuten.

Lees Verder

Wraps met zoete aardappel - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 400°F (200°C). Schil de zoete aardappels en snijd ze in dunne plakjes. Leg de plakjes op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bestrooi met komijnpoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder en zout. Rooster de zoete aardappels in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat ze gaar zijn.

Courgette Feta Balletjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Meng de geraspte courgette, feta, eieren, bloem, peterselie, olijfolie, zout en peper in een kom. Roer alles goed door elkaar. Maak met je handen balletjes van het mengsel en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de balletjes in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat ze goudbruin zijn. Serveer de courgette feta balletjes warm.

Quinoa Ovenschotel met Kip en Cashewnoten - Anna Meyer

Voorbereidingstijd: 10 minuten Kooktijd: 25 minuten Totale tijd: 35 minuten

Frisse Toast met Hüttenkäse en Serranoham - Een heerlijk recept

Als je op zoek bent naar een lekker en gezond recept, dan is frisse toast met Hüttenkäse en Serranoham een geweldige optie. Het is een heerlijke maaltijd die je in slechts een paar minuten klaar kunt maken. Met de juiste ingrediënten en de juiste bereidingswijze kun je een heerlijke maaltijd creëren die je hele gezin zal waarderen.

Krokante Pompoen Uit De Oven - Een Heerlijk Recept

Dit recept is gemaakt door de Nederlandse chef-kok Anna Meyer. Anna is een gepassioneerde kok die al jarenlang recepten maakt voor haar familie en vrienden. Ze is gespecialiseerd in het maken van gezonde en smakelijke maaltijden die iedereen kan maken.

Avocado Bites met Spek - Een Heerlijke Snack voor Elke Gelegenheid

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de avocado's in plakjes van ongeveer 1 cm dik. Leg de plakjes op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie. Bestrooi de plakjes met knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper. Leg de plakjes spek op de avocado's en bak ze in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat de spek goudbruin is.

Kip Parmezaan met Pasta uit 1 Pan - Een Heerlijke Maaltijd in 30 Minuten

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de kipfilet in blokjes en verdeel de Parmezaanse kaas over de kip. Voeg de knoflook, ui, olijfolie, oregano, basilicum, paprikapoeder en tomatenpuree toe en meng alles goed door elkaar. Voeg de pasta toe en meng alles nogmaals goed door elkaar. Voeg de kippenbouillon en room toe en meng alles goed door elkaar. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel het mengsel over een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak de kip Parmezaan met pasta uit 1 pan gedurende 25-30 minuten in de oven.

Sinterklaas Kruidnoten Cake - Een heerlijke traktatie voor de feestdagen

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een cakevorm in met boter en bestuif met bloem.