• Ontbijt

Overnight Havermout met Banaan - Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Overnight havermout met banaan is een heerlijk en gezond ontbijt dat je de avond van tevoren kunt bereiden. Het is een eenvoudig recept dat je kunt aanpassen aan je eigen smaak. Met deze recept van Anna Meyer kun je genieten van een lekker en gezond ontbijt.

Bewaren via Pinterest overnight-oats Overnight oats met banaan

Ingrediënten

  • 1 kop havermout
  • 1 kop melk
  • 1 banaan
  • 1 eetlepel honing
  • 1 eetlepel noten
  • 1 eetlepel rozijnen
  • 1 theelepel kaneel

Bereidingswijze

Meng de havermout, melk, honing, noten, rozijnen en kaneel in een kom. Voeg de banaan toe en roer alles goed door elkaar. Zet de kom in de koelkast en laat het minstens 8 uur staan.

Klaarmaken

Haal de kom uit de koelkast en voeg naar smaak wat extra honing, noten, rozijnen of kaneel toe. Verwarm de havermout in de magnetron of op het fornuis. Serveer de havermout met extra banaan en honing.

Anna Meyer's Overnight Havermout met Banaan is een heerlijk ontbijt dat je de avond van tevoren kunt bereiden. Het is een gezonde en voedzame maaltijd die je kunt genieten als je 's ochtends wakker wordt. Het is een combinatie van havermout, banaan, melk en honing. Je kunt het ook aanpassen met andere ingrediënten zoals noten, zaden, kokos of vers fruit. Probeer ook eens onze ovenschotel met rode biet of geroosterde tomaten paprika saus .

Tips

  • Je kunt de havermout ook met yoghurt of kwark serveren.
  • Vervang de melk door amandelmelk of sojamelk voor een veganistisch ontbijt.
  • Voeg wat extra noten toe voor een extra crunch.

CookTime

Het bereiden van de overnight havermout met banaan duurt ongeveer 10 minuten. Laat de havermout minstens 8 uur staan in de koelkast.

Conclusie

Overnight havermout met banaan is een heerlijk en gezond ontbijt dat je de avond van tevoren kunt bereiden. Het is een eenvoudig recept dat je kunt aanpassen aan je eigen smaak. Met deze recept van Anna Meyer kun je genieten van een lekker en gezond ontbijt.

Bronnen: Anna Meyer, BBC Good Food