Tiramisu recept van Anna Meyer

Kook de espresso en laat deze afkoelen. Meng de espresso met 2 eetlepels suiker en laat het mengsel afkoelen.

Rabarber Crumble - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Was de rabarber en snijd deze in kleine stukjes. Doe de rabarber in een ovenschaal en strooi er de suiker over. Meng de bloem, boter en kaneel in een kom en kneed het tot een kruimelig deeg. Verdeel het deeg over de rabarber en bak het gedurende 30 minuten in de oven.

Raffaello Toetje in een Glaasje - Een Heerlijk Recept

Begin met het maken van de roomkaasvulling. Klop de slagroom met de suiker en het vanille extract totdat het stijf is. Voeg dan de roomkaas toe en klop het geheel nog een paar minuten. Zet de vulling daarna even apart.

Gevulde Appels met Notenvulling - Een Heerlijk Recept

Verwarm de oven voor op 350°F (175°C). Was de appels en verwijder de klokhuizen. Snijd de bovenkant van de appels af en verwijder het klokhuis. Snijd de appels in de lengte doormidden en verwijder het vruchtvlees met een lepel. Leg de appels in een ovenschaal.

Tarte Tatin met Peer - Een heerlijke Franse taart

Meng de bloem, suiker en boter in een kom. Voeg het koude water toe en kneed het deeg tot een bal. Wikkel het deeg in plasticfolie en zet het in de koelkast voor minstens 30 minuten.

Mini Tarte Tatin met Appel - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Schil de appels en snijd ze in kleine stukjes. Smelt de boter in een koekenpan en voeg de suiker en kaneel toe. Voeg de appelstukjes toe en bak ze ongeveer 5 minuten. Verdeel het appelmengsel over de bodem van de bakvormen. Rol het bladerdeeg uit en snijd het in stukken die groot genoeg zijn om de bakvormen te bedekken. Leg de stukken bladerdeeg over de appel en druk de randen goed aan. Bak de taartjes in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat het bladerdeeg goudbruin is.

Panna Cotta met Aardbei - Een Heerlijke Dessert Recept

De totale kooktijd is ongeveer 30 minuten, waarvan 3 uur in de koelkast.

Crème Brûlée Recept - Anna Meyer

De totale kooktijd voor deze Crème Brûlée is ongeveer 50 minuten.

Appeltaart Trifle - Een heerlijke traktatie voor elke gelegenheid

Verwarm de oven voor op 350°F. Leg de appeltaart op een bakplaat en bak deze gedurende 25-30 minuten. Laat de taart afkoelen voordat je verder gaat.

Aardbeien Coupe - Een heerlijke dessert recept van Anna Meyer

De kooktijd voor deze aardbeien coupe is 15 minuten.

Pavlova Taart Recept - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 150 graden Celsius.

Oreo Tiramisu met Baileys - Een heerlijke traktatie

Begin met het maken van de koffie. Doe de koffiepoeder in een kopje en voeg 200 ml heet water toe. Roer goed door en laat afkoelen.

3 Kleuren IJscake met Bosvruchten - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Breek de biscuitjes in kleine stukjes en meng deze met de gesmolten boter en suiker. Verdeel het mengsel over de bodem van een springvorm en druk het aan. Bak de bodem in de oven gedurende 10 minuten. Laat de bodem afkoelen.

Crepe Suzette - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Begin met het maken van de crepes. Klop de eieren in een kom en voeg de melk, bloem, boter en zout toe. Roer alles goed door elkaar totdat er een glad beslag ontstaat. Laat het beslag een half uur rusten. Verwarm een koekenpan en voeg een klein beetje boter toe. Giet een klein beetje beslag in de pan en bak de crepe aan beide kanten goudbruin. Herhaal dit proces totdat alle crepes klaar zijn.

Mango Crumble met Kokos - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit. Vet een ovenschaal in met boter. Voeg de mango blokjes toe aan de ovenschaal. Meng de kokosrasp, bloem, suiker, boter en kaneel in een kom. Roer tot het een kruimelig mengsel is. Verdeel het mengsel over de mango blokjes. Bak de crumble in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat de bovenkant goudbruin is. Laat afkoelen en serveer.

Aardbeien Bavarois Recept - Anna Meyer

Begin met het wassen en snijden van de aardbeien. Voeg de suiker, citroensap en gelatine toe en meng het geheel goed. Laat het mengsel een paar minuten staan. Verwarm de slagroom in een pan en voeg het aardbeienmengsel toe. Roer het geheel goed door elkaar en laat het afkoelen. Voeg de poedersuiker toe en roer het geheel goed door elkaar. Giet het mengsel in een vorm en laat het minstens 4 uur in de koelkast staan.

Licor 43 met Passievrucht - Een heerlijke cocktail maken

Begin met het maken van de suikersiroop. Doe de suiker in een kom en voeg wat warm water toe. Roer totdat de suiker is opgelost. Laat de siroop afkoelen.

Mini Apfelstrudel - Een recept van Anna Meyer

Schil de appels en snijd ze in kleine stukjes. Voeg de suiker, kaneel, nootmuskaat en zout toe en meng alles goed. Zet de appels opzij.

Lemon Cheesecake Toetjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius. Vet een kleine ovenschaal in met boter. Meng de gemalen koekjes met de gesmolten boter en verdeel het mengsel over de bodem van de ovenschaal. Bak de koekjes in de oven gedurende 10 minuten. Laat de koekjes afkoelen.

Recept voor Bolo de Bolacha door Anna Meyer

Het maken van Bolo de Bolacha is eenvoudig. Volg de onderstaande stappen om deze Portugese klassieker te maken.