Broodpudding van Kerststol - Een heerlijk recept voor de feestdagen

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Snijd de kerststol in kleine stukjes en leg deze in een ovenschaal. Smelt de boter en giet deze over de kerststol. Klop de eieren, melk, suiker, vanille extract en kaneel in een kom tot een glad mengsel. Giet het mengsel over de kerststol en zorg ervoor dat de kerststol goed bedekt is. Bak de pudding in de oven gedurende 30 minuten. Serveer de pudding warm met een bolletje vanille ijs.

Lees Verder

Linzensoep Recept - Klaar in 30 Minuten

Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de ui, knoflook, wortel, bleekselderij en laurierblaadjes toe. Bak de groenten op een middelhoog vuur gedurende 5 minuten. Voeg de kruiden toe en bak nog eens 2 minuten. Voeg de linzen toe en bak nog eens 2 minuten. Voeg het water toe en breng aan de kook. Laat de linzensoep 20 minuten zachtjes koken. Breng de soep op smaak met zout en peper. Serveer de linzensoep met wat vers brood.

Vanille Roomijs Maken - Een Simpele Recept voor een Heerlijke Traktatie

Verwarm de melk in een pan op middelhoog vuur. Voeg de suiker, maïzena, vanille extract en zout toe en roer goed. Laat het mengsel koken tot het dikker wordt. Haal de pan van het vuur en laat het afkoelen.

Griekse Pita Burgers - Een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Meng het lamsgehakt, ei, peterselie, knoflook, komijn, koriander, paprika, zout en peper in een kom. Meng alles goed met je handen totdat alle ingrediënten goed vermengd zijn. Maak vervolgens 4 gelijke burgers van het gehaktmengsel.

Karamel Zeezout Cheesecake - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Verkruimel de koekjes en meng deze met de gesmolten boter. Verdeel het mengsel over de bodem van een springvorm en druk het aan. Bak de bodem in de oven voor 10 minuten.

Tropische Smoothie Bowl - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Het maken van deze tropische smoothie bowl is heel eenvoudig. Volg de onderstaande stappen om deze heerlijke snack te maken.

Paella Spaghetti - Een heerlijke maaltijd met een Spaanse twist

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olijfolie in een grote pan en fruit de ui en knoflook. Voeg de kip en chorizo toe en bak tot de kip gaar is. Voeg de paprikapoeder, komijnpoeder en chilipoeder toe en bak nog 1 minuut. Voeg de tomatenblokjes, kippenbouillon, doperwten, peterselie en koriander toe en breng aan de kook. Laat het geheel 10 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de spaghetti toe en roer goed door. Laat nog 5 minuten zachtjes koken. Serveer de paella spaghetti met extra peterselie en koriander.

Pindakaas Koekjes met Pure Chocolade - Een Heerlijk Recept

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de pindakaas, bloem, suiker, ei, bakpoeder en zout in een kom. Kneed het deeg met je handen tot een bal. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkblad. Snijd met een koekjesvormpje koekjes uit het deeg. Leg de koekjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de koekjes in de oven gedurende 10 minuten. Laat de koekjes afkoelen. Smelt de pure chocolade au bain-marie. Dip de koekjes in de gesmolten chocolade. Laat de koekjes afkoelen en geniet van je pindakaas koekjes met pure chocolade!

Salade met Frambozendressing - Een heerlijke salade met een frisse smaak

Verwarm de oven voor op 180 graden. Rooster de walnoten in de oven gedurende 5 minuten. Laat de walnoten afkoelen.