Lasagne uit de pan - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Verhit een koekenpan en bak het gehakt samen met de ui en knoflook. Voeg de tomatenblokjes, tomatensaus, oregano, basilicum en paprikapoeder toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

Lees Verder

Grieks Pannetje met Pitabrood, Feta en Tzatziki - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de ui, knoflook, paprika, courgette en feta in kleine stukjes. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en voeg de ui toe. Bak de ui gedurende 5 minuten. Voeg vervolgens de knoflook, paprika, courgette en feta toe en bak nog 5 minuten. Voeg de tomatenblokjes en oregano toe en laat het geheel nog 5 minuten bakken.

Pasta met Kip en Mascarponesaus - Een Heerlijke Recept

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze lichtbruin zijn. Voeg de kip toe en bak deze totdat deze gaar is. Voeg de mascarpone, kippenbouillon, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar. Laat de saus 5 minuten zachtjes koken. Voeg de gekookte pasta toe en roer alles goed door elkaar. Garneer met de verse peterselie en serveer direct.

Spinazie Salade met Varkenshaas - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de varkenshaasjes op een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie. Bak de varkenshaasjes in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat ze gaar zijn.

Stoba: een Caribische stoofschotel die je moet proberen!

Chocolade Bladerdeeg Twisters met Nutella - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Rol het bladerdeeg uit op een met bloem bestoven werkvlak. Smelt de chocolade au bain-marie. Voeg de Nutella toe aan de gesmolten chocolade en roer goed. Bestrijk het bladerdeeg met de chocolade-Nutella mengsel. Rol het bladerdeeg op tot een rol en snijd de rol in plakken van ongeveer 1 cm dik. Leg de plakken op een met bakpapier beklede bakplaat. Klop het ei los met de suiker en bestrijk de plakken met het ei-suiker mengsel. Bak de twisters in de oven gedurende 15-20 minuten. Laat de twisters afkoelen en geniet ervan!

Pindakaas Ijsjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de pindakaas, honing, kokosolie en gesmolten chocolade in een kom. Roer alles goed door elkaar. Voeg de geroosterde pinda's toe en roer nogmaals goed door elkaar. Verdeel het mengsel over 6 ijsvormpjes en zet deze in de oven voor ongeveer 10 minuten. Haal de ijsjes uit de oven en laat ze afkoelen. Serveer de ijsjes met wat extra geroosterde pinda's en wat extra gesmolten chocolade.

Pompoen Kaneelbroodjes - Een Heerlijk Recept

Pompoen kaneelbroodjes zijn een heerlijk en gezond ontbijt of snack. Deze broodjes zijn gemaakt met pompoenpuree, kaneel en andere smaakmakers. Ze zijn perfect voor een gezond ontbijt of snack. Met dit recept kun je gemakkelijk een heerlijke portie pompoen kaneelbroodjes maken.

Courgettesalade met Feta - Een heerlijke salade in 15 minuten

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de courgettes in plakjes en leg deze op een bakplaat. Bestrooi de courgettes met wat zout en peper en besprenkel met de olijfolie. Bak de courgettes in de oven gedurende 10 minuten.