Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Verhit een koekenpan en bak het gehakt samen met de ui en knoflook. Voeg de tomatenblokjes, tomatensaus, oregano, basilicum en paprikapoeder toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de ui, knoflook, paprika, courgette en feta in kleine stukjes. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en voeg de ui toe. Bak de ui gedurende 5 minuten. Voeg vervolgens de knoflook, paprika, courgette en feta toe en bak nog 5 minuten. Voeg de tomatenblokjes en oregano toe en laat het geheel nog 5 minuten bakken.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze lichtbruin zijn. Voeg de kip toe en bak deze totdat deze gaar is. Voeg de mascarpone, kippenbouillon, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar. Laat de saus 5 minuten zachtjes koken. Voeg de gekookte pasta toe en roer alles goed door elkaar. Garneer met de verse peterselie en serveer direct.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de varkenshaasjes op een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie. Bak de varkenshaasjes in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat ze gaar zijn.
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Rol het bladerdeeg uit op een met bloem bestoven werkvlak. Smelt de chocolade au bain-marie. Voeg de Nutella toe aan de gesmolten chocolade en roer goed. Bestrijk het bladerdeeg met de chocolade-Nutella mengsel. Rol het bladerdeeg op tot een rol en snijd de rol in plakken van ongeveer 1 cm dik. Leg de plakken op een met bakpapier beklede bakplaat. Klop het ei los met de suiker en bestrijk de plakken met het ei-suiker mengsel. Bak de twisters in de oven gedurende 15-20 minuten. Laat de twisters afkoelen en geniet ervan!
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de pindakaas, honing, kokosolie en gesmolten chocolade in een kom. Roer alles goed door elkaar. Voeg de geroosterde pinda's toe en roer nogmaals goed door elkaar. Verdeel het mengsel over 6 ijsvormpjes en zet deze in de oven voor ongeveer 10 minuten. Haal de ijsjes uit de oven en laat ze afkoelen. Serveer de ijsjes met wat extra geroosterde pinda's en wat extra gesmolten chocolade.
Pompoen kaneelbroodjes zijn een heerlijk en gezond ontbijt of snack. Deze broodjes zijn gemaakt met pompoenpuree, kaneel en andere smaakmakers. Ze zijn perfect voor een gezond ontbijt of snack. Met dit recept kun je gemakkelijk een heerlijke portie pompoen kaneelbroodjes maken.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de courgettes in plakjes en leg deze op een bakplaat. Bestrooi de courgettes met wat zout en peper en besprenkel met de olijfolie. Bak de courgettes in de oven gedurende 10 minuten.
Over Mij
Dag Allemaal! I Anna Meyer.
In De Afgelopen Jaren Is Mijn Keuken Een Plaats Van Experimenten, Onderzoek En Eindeloze Creativiteit Geworden.Net Als Een Huisvrouw, Kook Ik Niet Alleen - Ik Maak Kunst.Van Elk Ingrediënt Tot Het Laatste Gerecht, Mijn Proces Is Een Reis Die Ik Met Je Wil Delen.Kijk Dieper Om Mijn Verhaal, Mijn Experimenten En, Natuurlijk, Mijn Beste Recepten Te Vinden!