Begin met het kloppen van de eieren in een kom. Voeg de olijfolie, suiker, bakpoeder, zout, bloem en water toe en mix alles goed. Laat het mengsel een paar minuten staan.
Meng de bloem, suiker, kaneel en zout in een kom. Voeg de boter toe en kneed het geheel tot een glad deeg. Voeg de gist toe en kneed het deeg nogmaals. Voeg al knedend het lauwe water toe. Kneed het deeg nogmaals tot een glad deeg. Laat het deeg vervolgens een uur rusten.
Granola is een heerlijk ontbijt dat je gemakkelijk zelf kunt maken. Met dit recept van Anna Meyer kun je een heerlijke zelfgemaakte granola met koffie maken. Het is een gezond en voedzaam ontbijt dat je in slechts 20 minuten kunt bereiden. Voeg wat extra smaak toe door wat kaneel of vanille toe te voegen en vervang de noten en gedroogde vruchten naar keuze. Probeer het recept vandaag nog en geniet van een heerlijk ontbijt!
Verwarm de oven voor op 350 graden F (175 graden C). Vet een bakplaat in met boter.
Het maken van deze tropische smoothie bowl is heel eenvoudig. Volg de onderstaande stappen om deze heerlijke snack te maken.
Het klaarmaken van dit recept duurt ongeveer 10 minuten.
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Smelt de vegan boter in een kom. Voeg de suiker, kaneel, plantaardige melk, appelmoes, havermout, tarwebloem en bakpoeder toe en meng goed. Voeg de plantaardige olie toe en meng tot een glad beslag. Verdeel het beslag over een ingevette ovenschaal en bak de wentelteefjes in de oven gedurende 20 minuten.
Verwarm de melk tot lauw. Voeg de suiker, zout, gist en bloem toe en meng het goed. Voeg de boter toe en kneed het deeg tot het glad is. Voeg de eieren toe en kneed het deeg nog een paar minuten. Laat het deeg vervolgens een uur rijzen.
Begin met het mengen van de bloem, suiker, zout en gist in een kom. Voeg het lauwe water toe en kneed het deeg tot het glad is. Laat het deeg vervolgens een uur rusten. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Verwarm de oven voor op 375 graden Fahrenheit. Vet een ovenschaal in met boter. Leg de bladerdeeg in de ovenschaal en bak deze gedurende 10 minuten. Laat de bladerdeeg afkoelen.
Begin met het maken van de pannenkoekenbatterij. Klop de eieren in een kom en voeg de ricotta toe. Voeg de bloem, suiker, bakpoeder en zout toe en meng alles goed. Voeg de melk toe en meng tot een glad beslag. Voeg de frambozen toe en meng goed.
Kooktijd: 5 minuten
De kooktijd voor deze aardbeien smoothie is 5 minuten.
Kooktijd: 15 minuten
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de croissants open en leg ze op een bakplaat. Leg op elke croissant een plakje ham en kaas. Klop de eieren in een kom en giet het over de croissants. Bestrijk de bovenkant met de boter en voeg zout en peper toe naar smaak. Bak de croissants in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat de eieren gaar zijn.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de naanbroden op een bakplaat en bak ze in de oven gedurende 10 minuten. Laat de naanbroden afkoelen.
Begin met het mengen van de bloem, suiker, zout en gist in een kom. Voeg vervolgens de boter toe en kneed het geheel tot een glad deeg. Voeg de melk toe en kneed het deeg nogmaals. Voeg het ei toe en kneed het deeg nogmaals tot een glad deeg. Laat het deeg vervolgens een uur rusten.
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de bloem, eieren, melk, suiker, bakpoeder en zout in een kom. Smelt de boter en voeg deze toe aan het beslag. Roer het beslag goed door elkaar. Vet een ovenschaal in met boter en giet het beslag in de ovenschaal. Verdeel de Hüttenkäse over het beslag en zet de ovenschaal in de oven. Bak de pannenkoekjes in ongeveer 25 minuten gaar. Serveer de pannenkoekjes met Hüttenkäse warm.
Begin met het mengen van het meel, de suiker, het bakpoeder en het zout in een kom. Voeg vervolgens de eieren toe en meng alles goed. Voeg dan de melk toe en meng alles tot een glad beslag. Voeg als laatste de boter toe en meng alles goed.
Meng de bloem, bakpoeder, zout en suiker in een kom. Voeg de eieren, melk en boter toe en mix het tot een glad beslag. Voeg de kruidnoten en banaan toe en mix het nogmaals.