• Ontbijt

Zoet naanbrood met yoghurt en rood fruit - recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Het is tijd om je smaakpapillen te verwennen met dit heerlijke recept van Anna Meyer voor zoet naanbrood met yoghurt en rood fruit. Een perfecte combinatie van smaken en kleuren. Dit recept is eenvoudig te maken en het resultaat is een heerlijk zoet naanbrood dat je zeker zal verrassen.

Zoet naanbrood met yoghurt en rood fruit

Ingrediënten

  • 2 naanbroden
  • 200 gram Griekse yoghurt
  • 100 gram rood fruit (aardbeien, frambozen, bramen)
  • 2 eetlepels honing
  • 2 eetlepels amandelschaafsel

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de naanbroden op een bakplaat en bak ze in de oven gedurende 10 minuten. Laat de naanbroden afkoelen.

Meng de Griekse yoghurt met de honing en roer goed. Verdeel de yoghurt over de naanbroden en bestrooi met het rood fruit. Bestrooi vervolgens met de amandelschaafsel.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor zoet naanbrood met yoghurt en rood fruit. Het is een eenvoudig recept dat je in een handomdraai klaar hebt. Het is een lekker en gezond alternatief voor de klassieke zoete snacks. Probeer het eens!

Wil je meer lekkere en gezonde recepten? Probeer dan ook eens de caramel cheesecake lekker en simpel of de poke bowl met noedels .

Bak de naanbroden nogmaals in de oven gedurende 5 minuten. Laat afkoelen en serveer.

Kooktips

  • Je kunt ook ander rood fruit gebruiken, zoals aardbeien, frambozen of bramen.
  • Je kunt ook andere noten gebruiken, zoals walnoten of hazelnoten.
  • Je kunt ook andere zoetstoffen gebruiken, zoals ahornsiroop of agavesiroop.

Conclusie

Dit recept voor zoet naanbrood met yoghurt en rood fruit is een heerlijke combinatie van smaken en kleuren. Het is eenvoudig te maken en het resultaat is een heerlijk zoet naanbrood dat je zeker zal verrassen. Probeer het recept van Anna Meyer vandaag nog en geniet van deze heerlijke zoete traktatie!

Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok. Voor meer informatie over haar recepten en kooktips, bezoek haar website.