• Lunch

Salade met Avocado - Een heerlijke salade met een verrassende smaak

Ingrediëntcalculator

De salade met avocado is een heerlijke salade met een verrassende smaak. Deze salade is gemaakt door chef Anna Meyer en is een echte aanrader. Volg de stappen van chef Anna Meyer en geniet van deze heerlijke salade.

Salade met avocado

Ingrediënten

  • 2 rijpe avocado's
  • 1 rode ui
  • 1 limoen
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel peper
  • 2 eetlepels fijngehakte koriander
  • 2 eetlepels fijngehakte peterselie
  • 2 eetlepels fijngehakte selderij
  • 2 eetlepels fijngehakte knoflook
  • 2 eetlepels fijngehakte pijnboompitten

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Schil de avocado's en snijd ze in kleine stukjes. Snijd de rode ui in kleine stukjes. Pers de limoen uit en voeg de olijfolie, zout en peper toe. Meng de koriander, peterselie, selderij, knoflook en pijnboompitten door elkaar. Voeg de avocado en rode ui toe en meng alles goed door elkaar. Verdeel het mengsel over een ovenschaal en bak het in de oven gedurende 15 minuten. Serveer de salade met avocado warm of koud.

Salade met Avocado is een heerlijke salade met een verrassende smaak. De combinatie van de zoete avocado met de frisse salade maakt deze salade een echte aanrader. De salade is eenvoudig te maken en is een perfecte maaltijd voor een warme zomerdag. Probeer ook eens gerecht met gehakt en spinazie of zelf curry kruiden maken voor een heerlijke maaltijd.

Tips van chef Anna Meyer

  • Gebruik rijpe avocado's voor de beste smaak.
  • Voeg wat extra olijfolie toe als je de salade wat romiger wilt maken.
  • Vervang de pijnboompitten door andere noten naar keuze.
  • Voeg wat extra kruiden toe als je de salade wat pittiger wilt maken.

Conclusie

De salade met avocado is een heerlijke salade met een verrassende smaak. Volg de stappen van chef Anna Meyer en geniet van deze heerlijke salade. Probeer deze salade vandaag nog en geniet van de heerlijke smaak.

Salade met avocado

Geschreven door Anna Meyer, chef-kok en auteur.